Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

660 rapid tests δώρισε ο Δήμος Παιονίας στις μονάδες υγείας Πολυκάστρου και Γουμένισσας


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, παρέδωσε εκ μέρους του δημοτικού συμβουλίου του δήμου, στο Διοικητή του νοσοκομείου Γουμένισσας Ηλία Ζάχαρη και στον διευθυντή του ΚΥ Πολυκάστρου Θεοφύλακτο Γεωργιάδη 660 rapid tests, προκειμένου να συμβάλλει ο δήμος στην ενίσχυση των δύο μονάδων υγείας και στην αντιμετώπιση των αναγκών των κατοίκων για την διενέργεια τεστ όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Οι δημότες μπορούν κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης να απευθύνονται για έλεγχο στις δύο μονάδες υγείας ακολουθώντας τις οδηγίες που θα λάβουν από αυτές.

Στο ΚΥ Γουμένισσας ήταν παρών κατά την παράδοση και ο ιατρός και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νίκος Καπουτζής. Ακολούθησε ενημέρωση εκ μέρους του προέδρου του νοσοκομείου και της εκπροσώπου της επιτροπής λοιμώξεων νοσηλεύτριας Γεωργίας Λυμπέρη για την πορεία των εμβολιασμών και τις τρέχουσες εξελίξεις, παρούσης και της εντεταλμένης συμβούλου υγείας Μαρίας Παλάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.