Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

ΚΔΑΠ Kinesis for kids: Δωρεάν σεμινάριο πρώτων βοηθειών μέσω της πλατφόρμας zoom


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Η ενημέρωση και η ασφάλεια δεν σταματά.
Στο πλαίσιο των διαδικτυακών μαθημάτων και δράσεων της δομής μας, να σας ενημερώσουμε πως την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, η δομή μας παρέχει δωρεάν τη συμμετοχή σας στο online σεμινάριο πρώτων βοηθειών.

Ένα απόλυτα διαφορετικό μάθημα, ένα μάθημα ζωής που σκοπό έχει να σας μυήσει στην προαγωγή της σωματικής και κοινωνικής υγείας, την κατανόηση της σημασίας της πρόληψης, της σωστής αντίδρασης σε επείγουσες καταστάσεις, καθώς και της αλληλεγγύης και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, με ιδιαίτερη μνεία στην αξία του εθελοντισμού, στους κόλπους του οποίου εξυψώνονται οι αξίες και τα ιδανικά της ανθρώπινης ζωής.

KIDS SAVE LIVES - Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές

Δήλωση συμμετοχής:

https://docs.google.com/.../1Qbkm0K7j2XHDBSLOafTMHtZ.../edit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.