Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του Μητροπολίτη Κιλκίς


Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Βελτιωμένη και σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του 68χρονου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Εμμανουήλ. Ο Σεβασμιώτατος έχει επαφή με το περιβάλλον, συνεχίζει ωστόσο να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Εντατική του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου. 

Οι ιατροί που τον παρακολουθούν επιχείρησαν χθες Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου να τον αποσωληνώσουν, όμως δεν ανταποκρίθηκε στο βαθμό που θα έπρεπε. Αναμενόμενη η αντίδραση του οργανισμού του σύμφωνα με τους ιατρούς, γι’ αυτό και οι προσπάθειες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης Κιλκίς νοσηλευόταν από την περασμένη Πέμπτη στο Παπαγεωργίου, όπου είχε προγραμματισμένο ραντεβού στη Νεφρολογική Κλινική του Ιδρύματος. Μετά την αιμοκάθαρση που του έγινε παρουσίασε επιπλοκές και το βράδυ της Κυριακής 31ης Ιανουαρίου, κρίθηκε ότι πρέπει να διασωληνωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.