Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς για το θάνατο του π. Δημάρχου Ευρωπού Γιώργου Γίτσου


Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Με ανείπωτη θλίψη αποχαιρετούμε έναν μεγάλο άνδρα, το Γιώργο Γίτσο, που σφυρηλάτησε με τις αρχές και τη στάση ζωής του όσο λίγοι, το αυτοδιοικητικό στερέωμα και πέτυχε να επιβάλλει συνθήκες ανάπτυξης θωρακίζοντας την Κοινότητα και το Δήμο Ευρωπού με επίζηλες υποδομές.


Προσωπικότητα εγνωσμένου κύρους, με ακαταμάχητο αυτοδιοικητικό λόγο και ακατάβλητη μαχητικότητα ο Γιώργος Γίτσος ήταν επίμονος στην αρετή και στην εργατικότητα και αναμετρήθηκε με πρωτοποριακές για τις αναλογίες της εποχής του ιδέες προτάσσοντας πεισματικά το συμφέρον του τόπου.

Όλες αυτές οι πτυχές του χαρακτήρα του καθιστούν την απώλεια του βαριά και δυσαναπλήρωτη.

Οι συμπολίτες του στη σημερινή Δημοτική Ενότητα Ευρωπού θα πρέπει να αισθάνονται ευγνώμονες καθώς είχαν τη σπάνια τύχη να γνωρίσουν έναν αυτοδιοικητικό άνδρα με ήθος, έναν άνθρωπο χαρισματικό που τους έχει παραδώσει μια πλούσια κληρονομιά έργων.

Στους οικείους του εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια και τους εύχομαι την εξ ύψους παρηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.