Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Σε αφιλόξενη έδρα η Μπάγερν


H πρωτοπόρος της βαθμολογίας της Μπουντεσλίγκα, Μπάγερν φιλοξενείται από την ομάδα που της βάζει παραδοσιακά προβλήματα, την Γκλάντμπαχ. Στις τελευταίες 13 επισκέψεις των Βαυαρών στο Μενχενγκλάντμπαχ για το πρωτάθλημα, έχουν τέσσερις ήττες, πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ έχει πλέον γίνει παράδοση το πρώτο τους παιχνίδι κάθε χρόνο με την Γκλάντμπαχ να το χάνουν (τρεις σερί χρονιές πλέον), αλλά να κερδίζουν το δεύτερο.

Η γηπεδούχος Γκλάντμπαχ επέστρεψε στις νίκες κόντρα στην Μπίλεφελντ, έχοντας ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών. Φετος, όταν «χαλάει» την βασική ενδεκάδα της και κάνει ροτέισον, δεν έχει την εικόνα που επιθυμεί, υπάρχουν ατέλειες. Σήμερα τα «πουλάρια» θα είναι πλήρη στην επίθεσή τους, ενώ ο τρόπος παιχνιδιού της Μπάγερν τους δίνει ευκαιρία να παίξουν με τις αγαπημένες τους αντεπιθέσεις, αλλά και σε εμάς να αναζητήσουμε αξία στις στοιχηματικές εταιρείες.

Πρακτικά όλο το «κακό» για τα «πουλάρια» άρχισε όταν τραυματίστηκε ο Χόφμαν. Αρχισε τη σεζόν «καυτός», έπαιζε εξαιρετικά, αποτελούσε τον «συν ένα» μεσοεπιθετικό που έδινε την δυνατότητα ξεκούρασης ενός εκ των βασικών, αλλά και στο διάστημα που έλειψε και τώρα που έχει γυρίσει και είναι απλά «γήινος», αν λείψει κάποιος από τους Πλεά, Τιράμ η Γκλάντμπαχ δεν λειτουργεί όπως θέλει, διότι ο Χέρμαν είναι «λίγος» και ο Βολφ δεν έχει δικαιολογήσει την πίστη του κόουτς Ρόζε σε αυτόν.

Η Μπάγερν υποδέχτηκε τη Μάιντς και τη νίκησε με 5-2 την περασμένη αγωνιστική. Αρνητική αμυντικά στο πρώτο 45λεπτο, βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο τέλος αυτού. Στο δεύτερο 45λεπτο γλίτωσε τρίτο τέρμα από το δοκάρι της, επιθετικά ωστόσο είχε πατήσει γκάζι. Ισοφάρισε σε 2-2 στο 56', γλίτωσε τρίτο γκολ πάλι από το δοκάρι και μετά οι φορ της έκαναν την διαφορά.

Η ομάδα του Χάνζι Φλικ ανέβασε το αήττητο σερί της στα 19 επίσημα παιχνίδια (15-4-0) και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πάνω από τη Λειψία. Υπερβολικά «μαλθακή» ήταν στο αμυντικό κομμάτι. Ήταν ακόμα ένα παιχνίδι στο οποίο η τεράστια ποιότητά της επιθετικά την βοήθησε ώστε να αποφύγει την βαθμολογική απώλεια.

Είναι φοβερές οι επιθετικές αρετές της, την έχουν βοηθήσει να βγάλει με λίγες απώλειες το ζόρικο διάστημα υποχρεώσεων στους προηγούμενους μήνες. Τα κενά στα μετόπισθεν, τα όχι δυναμικά μαρκαρίσματα και η αδυναμία ελέγχου του ρυθμού (που γίνεται... περισσότερο ροκ απ' όσο την συμφέρει σε συγκεκριμένες στιγμές) χαρακτηρίζουν τα 13/14 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Μόνη εξαίρεση το παιχνίδι με την «παθητική» Λοκομοτίβ Μόσχας. Από το 2008 επί Γίργκεν Κλίνζμαν είχε να μετρήσει 21 γκολ παθητικό έπειτα από 14 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Είναι αμφίβολος ο βασικός μεσοεπιθετικός Γκνάμπρι). Εκτο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο αναπληρωματικός κεντρικός αμυντικός Νιανζού. Είναι διαθέσιμοι μετά από απουσία παιχνιδιού ο βασικός αριστερός μεσοεπιθετικός Κομάν και ο αναπληρωματικός αμυντικός χαφ Ρόκα.

Στοιχηματικά, το «διπλό» δεν αξίζει στις αποδόσεις που βρίσκεται, ενώ το Goal/Goal και το over είναι πολύ χαμηλά από τις διαβασμένες στοιχηματικές. Ενα στοίχημα που ίσως αξίζει είναι να πετύχει το πρώτο γκολ η Γκλάντμπαχ, η ομάδα που έχει κάνει τις περισσότερες ζημιές στους Βαυαρούς τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.