Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Καλό Ταξίδι Στέργιο Κουλίνα (Παρίδη)


Ανακοίνωση 
ΔΕΕΠ νομού ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ και ΔΗΜΤΟ Παιονίας ΝΔ 

Με αφορμή την απώλεια ενός ακόμη συντοπίτη μας λόγω του θανατηφόρου ιού του νέου κορωνοϊού από την ΔΕΕΠ νομού ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ και την ΔΗΜΤΟ Παιονίας ΝΔ εκδόθηκε η ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας και την βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του στελέχους του κόμματος μας Στέργιου Κουλίνα (Παρίδη).

Ο εκλιπών υπήρξε ενεργό μέλος της ΝΔ σε τοπικό επίπεδο, συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή του Πολυκάστρου και ο χαμός του από την φονική πανδημία αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια του, στην τοπική κοινωνία αλλά και στην παράταξη μας.

Ευχόμαστε στα συγγενικά του πρόσωπα να έχουν την εξ ύψους παρηγορία.

Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή Του.

Καλό Ταξίδι Στέργιο.










ΔΗΜΤΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΝΔ




ΔΕΕΠ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.