Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020

21 Νοεμβρίου: Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων - Τα Εισόδια της Θεοτόκου


Ανακοίνωση Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Διπλή γιορτή σήμερα καθώς η Εκκλησία μας τιμά τα Εισόδια της Θεοτόκου και η Πολιτεία μας τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας για την παρουσία και προσφορά τους τόσο εν καιρώ ειρήνης όσο και πολέμου.

Mε αισθήματα λοιπόν σεβασμού, ευγνωμοσύνης και απολύτου εμπιστοσύνης όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες από άκρου εις άκρον της Πατρίδας και της υφηλίου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους και τον θαυμασμό τους ταυτόχρονα για την σύνθετη αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων, την διασφάλιση περιβάλλοντος ασφάλειας και σταθερότητας για όλη την κοινωνία και τη διαφύλαξη των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, της Ανεξαρτησίας και των Εθνικών μας Δικαίων.

Είναι Ιερή η αποστολή των άγρυπνων φρουρών της Πατρίδας μας που επί 365 ημέρες τον χρόνο πράττουν το καθετί προκειμένου να παράσχουν προς όλους μας συνθήκες ομαλότητας οι οποίες είναι αναγκαίες για την ανεμπόδιστη λειτουργία της χώρας σε κάθε επίπεδο, σε κάθε τομέα της ζωής.

Εκπαιδευμένες, εξοπλισμένες και με απαράμιλλο ζήλο οι γυναίκες και οι άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων εγγυώνται στους Ελληνες πολίτες ευημερία και προοπτική για ένα καλύτερο αύριο. Πολλώ δε μάλλον στις μέρες μας που οι προκλήσεις, ελέω της ταραχοποιού γείτονος, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου επιβάλλουν επαγρύπνηση, ετοιμότητα και ισχυρή αποτρεπτική ισχύ στοιχεία που αναμφισβήτητα διαθέτουν.

Ως ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς ΝΔ, εκφράζουμε στα Παιδιά της Ελλάδος, κατά τον γνωστό χιλιοτραγουδισμένο στίχο από την φωνή της Σ. Βέμπο το 1940 και στα στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων υγεία και δύναμη και η Θεία Χάρη της Υπερμάχου Στρατηγού της Παναγίας Μητέρας μας να τους αγκαλιάζει και να τους προστατεύει για να προστατεύουν το <<ελληνικό σκάφος>> εμάς όλους από κάθε κακοτοπιά και οποιαδήποτε ξένη επιβουλή.

Χρόνια Πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου