Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Δράση ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού από το Κέντρο Υγείας και την Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) Κιλκίς


Δελτίο τύπου Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) Κιλκίς
Την Παρασκευή 23/10/2020 η 1η Τ.ΟΜ.Υ. Κιλκίς σε συνεργασία με το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ Κιλκίς πραγματοποίησαν δράση ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού στον αύλειο χώρο του κτιρίου, εν όψει της 25ης Οκτωβρίου, που έχει οριστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού.


Με έντονο το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στους πολίτες και στα μέτρα έναντι του κορωνοϊού, διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό του υπουργείου Υγείας σχετικά με τη νόσο καθώς και ροζ κορδελάκια ευαισθητοποίησης.

Στόχος της δράσης ήταν η αφύπνιση του γυναικείου πληθυσμού για την σπουδαιότητα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.

Το κοινό ανταποκρίθηκε πολύ θετικά στην δράση αυτή, η απήχηση ήταν μεγάλη και σε αρκετά σημεία πραγματοποιήθηκε διάλογος με τους πολίτες

Είναι πολύ σημαντικό, σε περιόδους όπως αυτή που διανύουμε, όπου η πανδημία είναι το φλέγον ζήτημα της επικαιρότητας, να υπενθυμίζουμε στους πολίτες την σοβαρότητα της πρόληψης και στα υπόλοιπα θέματα υγείας και δη του καρκίνου του μαστού.

Την ίδια ημέρα, παράλληλα με την αναφερόμενη δράση, διανεμήθηκε και έντυπο υλικό στους πολίτες, που αφορούσε την σωστή χρήση της μάσκας και την άυλη συνταγογράφηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.