Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Ο Κιλκισιώτης Χρήστος Καναρόπουλος, νέος Περιφερειακός Έφορος των Προσκόπων Κεντρικής Μακεδονίας


Για πρώτη φορά από τη σύσταση της νέας Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Κεντρικής Μακεδονίας στη θέση του Περιφερειακού εκλέγεται Κιλκισιώτης και μάλιστα ομόφωνα.

Την περασμένη Κυριακή 25 Οκτωβρίου οι βαθμοφόροι της Κ. Μακεδονίας (Κιλκίς, Ημαθίας, Πιερίας, Πέλλας και Σερρών) συγκεντρώθηκαν στο Κιλκίς, και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του 2ου Συστήματος Προσκόπων, προκειμένου να συμμετέχουν στην διαδικασία ανάδειξη του νέου Περιφερειακού Εφόρου, επιδεικνύοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στον Χρήστο Καναρόπουλο, Αρχηγό του 2ου Συστήματος Κιλκίς.

Η διαδικασία ανάδειξης έγινε σε ένα πολύ όμορφο κλίμα, παρουσία του Γενικού Εφόρου του Σ.Ε.Π. Χριστόφορου Μιτρομάρα ενώ ο απερχόμενος Περιφερειακός Έφορος Ματθαίος Πιστοφίδης έκανε τον απολογισμό του, παρέδωσε τη σημαία της Περιφέρειας και θα συνεχίσει να προσφέρει μέσα από το νέο σχήμα της Περιφέρειας.

Η έδρα της Περιφέρειας ακολουθεί τον Περιφερειακό Έφορο και έτσι για τα επόμενα τρία χρόνια από τη Βέροια μεταφέρεται στο Κιλκίς ενώ η ανάληψη των καθηκόντων θα γίνει την πρώτη του μηνός Νοεμβρίου.

1 σχόλιο:

  1. Κώστας Θεοδωρίδης29 Οκτωβρίου 2020 στις 9:54 μ.μ.

    Συγχαρητήρια στο Χρήστο Καναρόπουλο, τον ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που έχει αναλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.