Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΘΛΟΣ Κιλκίς (20/10/2020)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΘΛΟΣ Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία, ξεκίνησε και συνεχίζεται η χρονιά και για την ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Σ. ΑΘΛΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.  Η οικογένεια του ΑΘΛΟΥ, για το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο, το ποδόσφαιρο, συνεργάζεται από πέρυσι με την ομάδα του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου Πλαγιάς η οποία φέτος, εκπροσωπεί το νομό Κιλκίς, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Τρεις ημέρες την εβδομάδα, στο γήπεδο οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές - και γιατί όχι ευχή όλων μας να είναι και οι μελλοντικοί άσοι των γηπέδων - εντρυφούν στα μυστικά της ''στρογγυλής θεάς'', από ανθρώπους που έχουν καταθέσει, τα ποδοσφαιρικά τους διαπιστευτήρια, εντός των αγωνιστικών χώρων. 

Το δίδυμο, του προπονητή (UEFA C) Γιώργου Χατζηιωαννίδη και του ποδοσφαιριστή Σάββα Παντελιάδη, εκπαιδεύει σωστά, και με απόλυτη ευθύνη μεταδίδει, τις αθλητικές γνώσεις και εμπειρίες τους, στα παιδιά των τριών ηλικιακών κατηγοριών, που έχει τη χαρά να διαθέτει φέτος, η ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΘΛΟΥ.

Το τμήμα ποδοσφαίρου της ακαδημίας μας, για την φετινή χρονιά, αποτελείται από τρεις (3) αγωνιστικά ηλικιακές ομάδες, Κ14, Κ10, και Κ6.

Εάν και το δικό σας παιδί, αγαπάει τον βασιλιά των σπορ, το ποδόσφαιρο και εφόσον επιθυμείτε και εσείς ως γονέας, να του δώσετε την ευκαιρία να αθληθεί - έχοντας ως οδηγό το ρητό νους υγιής εν σώματι υγιεί - και να ζήσει όμορφες στιγμές εντός γηπέδου, μην αφήνετε άλλο το χρόνο να περνάει. Σας περιμένουμε στην μεγάλη οικογένεια του ΑΘΛΟΥ, να υποδεχθούμε ένα νέο μέλος, το δικό σας παιδί.

Επικοινωνήστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας που ακολουθούν:
τηλ. 23410 76305, 23410 76465, 23410 76416
κινητά: 6942 409 447, 6937 303 974

* Η μεταφορά των παιδιών από και προς το γήπεδο γίνεται εντελώς δωρεάν με ιδιόκτητο ειδικό όχημα (τύπου βαν) που διαθέτει ο ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ.

ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.