Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Κιλκίς: Φιλική αγωνιστική συνάντηση Σπάριγκ kick boxing στο GOLDEN ATHLOS STADIUM


Δελτίο τύπου Α.Σ. "Άθλος" Κιλκίς
Λαμβάνοντας όλα τα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού covid – 19 που έχει θεσπίσει η Ελληνική Πολιτεία και ο ΕΟΔΥ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 18 Οκτωβρίου 2020 στο Κιλκίς και στον καλαίσθητο χώρο του GOLDEN ATHLOS STADIUM φιλική αγωνιστική συνάντηση Σπάριγκ kick boxing.

O A.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ υποδέχθηκε στην πόλη μας αθλητές από τους συλλόγους ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, Α.Σ. ΠΟΛΙΧΝΗΣ ΝΕΑ ΦΛΟΓΑ, Α.Σ. ΚΙΝΕΖΟΣ ΤΕΑΜ και ΜFS MARTIN Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων kick boxing που έδωσαν μια ευχάριστη αθλητική νότα εν μέσω της δύσκολης συγκυρίας λόγω πανδημίας. Και για ακόμη μια φορά ήταν απολύτως επιτυχημένη η αθλητική εκδήλωση δείγμα της μεγάλης εμπειρίας των διοργανωτών.

Οι αγώνες ήταν μια καλή ευκαιρία για τους αθλητές και τους προπονητές για να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας αλλά και το κατά πόσο η πανδημία έχει επηρεάσει το αγωνιστικό επίπεδο μιας και είναι δύσκολη η πραγματοποίηση επίσημων αναμετρήσεων.

Στη φιλική συνάντηση συμμετείχαν αθλητές όλων των ηλικιών και λόγω της φύσης των αγώνων δόθηκαν μετάλλια και αναμνηστική δίπλωμα σε όλους ανεξαιρέτως τους αγωνιζόμενους.

Οι επικεφαλής των ομάδων που έλαβαν μέρος στην φιλική συνάντηση Σπάριγκ kick boxing εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον Α.Σ. ΑΘΛΟ ΚΙΛΚΙΣ και τα συγχαρητήρια τους προς τον κ. Κ. Πουντζουκίδη για την άψογη και υψηλού επιπέδου διοργάνωση των αγώνων. Ανανεώνοντας το ραντεβού τους με επίσημο χαρακτήρα μόλις η ανθρωπότητα και η επιστήμη καταφέρει να αντιμετωπίσει επιτυχώς τον φονικό ιό.

Ευχαριστήριο

Ο Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους τους αθλητές και στους συμμετέχοντες, στην φιλική αναμέτρηση, συλλόγους ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Α.Σ. ΠΟΛΙΧΝΗΣ ΝΕΑ ΦΛΟΓΑ, Α.Σ. ΚΙΝΕΖΟΣ ΤΕΑΜ, MFC MARTIN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.