Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Τ. Θεοδωρικάκος: 25 εκατ. ευρώ για την ύδρευση του Κιλκίς


Δελτίο τύπου Υπουργείου Εσωτερικών
Λύση στο πρόβλημα ύδρευσης του Κιλκίς δίνει ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος. Με απόφασή του, εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» έργο με τίτλο: «Εμβληματικά έργα ύδρευσης ΔΕΥΑ Κιλκίς». Το ποσό χρηματοδότησης ανέρχεται σε 24.862.500 ευρώ.


Πρόκειται για ένα έργο ποιότητας ζωής, άρρηκτα συνδεδεμένο με τη δημόσια υγεία και ασφάλεια των πολιτών, όπως και με τον εκσυγχρονισμό των δικτύων ύδρευσης.

Ειδικότερα, προβλέπεται να αντικατασταθούν 302 km παλαιωμένων αγωγών ύδρευσης σε 39 Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κιλκίς, περιλαμβανομένης της πόλης του Κιλκίς, ενώ παράλληλα θα αναβαθμιστούν τα αντλιοστάσια των γεωτρήσεων όλων των οικισμών σε αυτές τις 39 Τοπικές Κοινότητες.

Η πρόταση της ΔΕΥΑ Κιλκίς περιλαμβάνει και έξι ακόμα υποέργα, με πιο σημαντικά την προμήθεια και τοποθέτηση 10.350 ψηφιακών υδρομέτρων στην πόλη του Κιλκίς και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάρκων, με σκοπό τη μείωση του κόστους της καταναλισκόμενης ηλεκτρικής ενέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.