Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Χ. Γκουντενούδης: Ευχαριστώ από καρδιάς την Ελληνική Αστυνομία


Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Πρώην Δήμαρχος Παιονίας
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας την Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα την Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Τμήμα Εγκλημάτων κατά Περιουσίας, την Ασφάλεια Κιλκίς, το ΑΤ Πολυκάστρου και την ΔΙΑΣ Θεσσαλονίκης, που με την συντονισμένη δράση και συνεργασία τους κατέστη δυνατόν να ανευρεθεί το κλεμμένο αυτοκίνητο μου.

Από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκα την κλοπή που συνετελέσθη στην οικεία μου και την κλοπή του αυτοκινήτου μου μαζί με άλλα αντικείμενα αξίας, είχα την ισχυρή πεποίθηση ότι η Ελληνική Αστυνομία θα κάνει άμεσα την δουλειά της και θα τα εντοπίσει.

Με τις άοκνες και συντονισμένες προσπάθειες των αστυνομικών μας τόσο της Θεσσαλονίκης όσο και του νομού μας, βρέθηκε το αυτοκίνητο της οικογένειας μου και ελπίζω σύντομα να βρεθούν και οι δράστες της κλοπής όπως και τα λοιπά αντικείμενα που μας αφαίρεσαν.

Ως πολίτης έχω εμπιστοσύνη στις αστυνομικές αρχές της Πατρίδας μας και αισθάνομαι ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη για το έργο τους για την ασφάλεια και την κοινωνική ειρήνη την δύσκολη και ιδιαίτερη εποχή που ζούμε.

Στρατηγέ, Σας παρακαλώ να διαβιβάσετε τις ευχαριστίες μου στο σώμα και ιδιαίτερα στους άνδρες σας που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή.



Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Πρώην Δήμαρχος Παιονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.