Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Αναγέννηση Πλαγιάς: Νικηφόρο (1-0) και το 2ο φιλικό με τον Αετό Βαρβάρας


Δελτίο τύπου Αναγέννησης Πλαγιάς Κιλκίς
Παίζοντας για ένα ημίχρονο (το πρώτο) πολύ καλά και έχοντας εξασφαλίσει την νίκη καθώς είχε και τρεις καλές ευκαιρίες στη συνέχεια του αγώνα η Αναγέννηση συνέχισε με νίκη (τη δεύτερη επί του ίδιου αντιπάλου δηλαδή τον ΑΕΤΟ Βαρβάρας) τον κύκλο των φιλικών προετοιμασίας της. Σκόρερ: 53' Σερταρίδης. Τελικό σκορ; 1- 0 υπέρ της Αναγέννησης.

H oμάδα της Πλαγιάς πραγματοποιώντας μια μέτρια εμφάνιση είχε και πάλι αγωνιστική συνοχή για ένα 45λεπτο και στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τα τρεξίματα και την φρεσκάδα αποτέλεσμα της αλλαγής που έγινε από τον προπονητή σε κάθε θέση στη διάρκεια της επανάληψης. Συν του δεδομένου των υψηλών θερμοκρασιών η προσπάθεια των παικτών δεν ήταν η αναμενόμενη αλλά όλα καλά καλώς το σκορ χαρακτηρίζεται δίκαιο γιατί η αντίπαλη ομάδα από τη Χαλκιδική δεν μπόρεσε να ασκήσει ισχυρή πίεση και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Το παρήγορο πάντως παρά την όχι και τόσο καλή εμφάνιση είναι ότι το συγκρότημα του Γ.Χατζηιωαννίδη δεν απειλήθηκε σε καμιά στιγμή του αγώνα και επίσης συνεχίζεται το αήττητο για την ομάδα του στα φιλικά καθώς μέχρι τώρα δεν έχει γνωρίσει την ήττα.

Συνέχεια αύριο Σάββατο 29 Αυγούστου το απόγευμα με νέο φιλικό με τοπικό ενδιαφέρον καθώς η Αναγέννηση υποδέχεται την ομάδα του Εθνικού Μουριών η οποία φέτος παρουσιάζεται ιδιαιτέρως ενισχυμένη με πολύ καλές προσθήκες και αναμένεται ένα ακόμη δυνατό τεστ για την Πλαγιώτικη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.