Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Στέφανος Αϊβαλιώτης: Με κέρδισε ο επαγγελματισμός του Αλέξανδρου Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου Κιλκίς 
Ο κορυφαίος προπονητής τερματοφυλάκων στην χώρα Στέφανος Αϊβαλιώτης είναι ο νέος συνεργάτης της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου Κιλκίς, και παραχώρησε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου.


-Πως υποδεχθήκατε την πρόταση που σας έκαναν οι άνθρωποι του Αλέξανδρου Κιλκίς;

«Με κέρδισε το γεγονός πως είναι έμπειροι στο χώρο, τα άκρως επαγγελματικά τους σχέδια στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και η «ζεστασιά» που επέδειξαν. Αυτές ήταν οι αιτίες στο να με κάνουν να συνεργαστώ μαζί τους!»

-Ποιοι είναι οι στόχοι σας στην συνεργασία σας με τον Αλέξανδρο Κιλκίς;

«Ο πρώτος και κύριος στόχος είναι η βελτίωση και η εξέλιξη των τερματοφυλάκων της Ακαδημίας ανάλογα πάντα με το ηλικιακό και ποδοσφαιρικό τους επίπεδο.»

-Τι προπόνηση να περιμένουν οι τερματοφύλακες αλλά και οι γονείς της Ακαδημίας;

«Σε ό,τι έχει να κάνει με τους μικρότερους ηλικιακά η προπόνηση θα περιλαμβάνει τη διδασκαλία των τεχνικών στοιχείων. Όσον αφορά τους μεγαλύτερους, σκοπός είναι η βελτίωση των ήδη αποκτημένων δεξιοτήτων, ενώ οι προπονητικές μονάδες θα περιέχουν πολλά τακτικά στοιχεία.»

- Η θέση του τερματοφύλακα είναι όντως η πιο δύσκολη στο ποδόσφαιρο;

«Όπως είναι δομημένο το σύγχρονο ποδόσφαιρο, ο τερματοφύλακας πρέπει να είναι πολυτάλαντος. Στον Αλέξανδρο Κιλκίς πέρα από τη βελτίωση στις ποδοσφαιρικές ικανότητες, θα προσπαθήσω να βελτιώσω και τις ψυχικές ικανότητες έτσι ώστε να ανταπεξέλθουν τα παιδιά στις δυσκολίες της θέσης.»

- Υπάρχει ταλέντο στον «άσο»;

«Αρκετό. Οι Έλληνες τερματοφύλακες δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτούς του εξωτερικού σε ότι έχει να κάνει με το ταλέντο. Έχουν υψηλό επίπεδο, όμως αυτό που «λείπει» είναι η σωστή διαχείριση και η εμπιστοσύνη στα νεαρά ελληνόπουλα.»

-Έχετε εργαστεί σε μεγάλες ομάδες όπως τον ΠΑΟΚ τον Άρη, αλλά και στις Εθνικές Ομάδες της Ελλάδος. Τι έχετε αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια;»

«Είναι τελείως διαφορετικό το επίπεδο και το να εργάζεσαι σε συλλόγους. Είναι γεγονός πως σε ομάδες τύπου ΠΑΟΚ και Άρη υπάρχει μεγάλη πίεση στην καθημερινότητα, καθώς πρέπει να έρθει το αποτέλεσμα. Η διαφορά στις Εθνικές Ομάδες έχει να κάνει με τη σωστή επιλογή παικτών, γιατί εκεί είσαι εκλέκτορας και όχι προπονητής τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.