Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Παρέμβαση Χαρδαλιά-Σεφερλή για το ανεκμετάλλευτο τουριστικό περίπτερο στην Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς

➤Κιλκίς 2.024 μΧ 
Εσπευσμένα αύριο στο Κιλκίς, το δίδυμο Χαρδαλιά-Σεφερλή για το ανεκμετάλλευτο τουριστικό περίπτερο στην Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς! H εταιρεία αντισηπτικών Dettol θέλει να το κάνει περίπτερο ενημέρωσης και προώθησης για τον κορωνοϊό!
Ο Χαρδαλιάς σαν σκληρός γόης είναι έξαλλος με τη θρασύτητα των πολυεθνικών και προτείνει να κλειδώνουν εκεί όσους συλλαμβάνονται να μην φορούν μάσκα! 
Ο Σεφερλής ο «Dettolμη και Γοητεία» λέει να το κάνουν Παγκόσμιο Μουσείο κορvνοϊού!
Του ανταποκριτή μας Μπάι Μπάι Ερντογάν 

Διανύουμε το σωτήριο έτος 2.024 μΧ και οι εξελίξεις στο Κιλκίς είναι δραματικές! Αφορά το θέμα με το ανεκμετάλλευτο τουριστικό περίπτερο στην Πλατεία Ειρήνης που ρήμαζε και είχε κοστίσει 25.000 ευρώ! Και δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ! Λεφτά υπάρχουν!

Το ιστορικό των γεγονότων
Μετά τα άρθρα της Γνώμης τότε το 2.020 μΧ ( δείτε εδώ https://gnomikilkis.blogspot.com/2020/02/blog-post_38.html), η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και για να κατευνάσει τα πνεύματα, είχε βάλει εκπαιδευόμενους από πρακτική εξάσκηση για ένα τρίωρο την ημέρα! 


Εννοείται πως τα "καημένα" τα παιδιά δεν είχαν ιδέα από αυτό το αντικείμενο, αφού προσλήφθηκαν για άλλα πόστα! Σου λέει οι Κιλκισιώτες τρώνε άφθονο σανό, ας τους κλείσουμε το στόμα με «μέτρα ασπιρίνες». Εδώ και δεκάδες χρόνια αυτή ήταν η εξουσία στην πόλη μας: Δεν κατανοούσαν την ουσία κάποιου προβλήματος, δεν άκουγαν τον κόσμο ώστε να δώσουν ουσιαστική λύση και να διορθωθεί ένα λάθος. Αντίθετα τα μπάλωναν με μόνο στόχο να μην εκτεθούν…

Έτσι έγινε και με το Τουριστικό περίπτερο. Πεταμένα λεφτά και απαξίωση της δημόσιας περιουσίας. Και ήθελαν και τουρισμό οι αθεόφοβοι. Ε είναι να μην τα πάρει μετά στο κρανίο ο Χαρδαλιάς; Έτσι έρχεται εσπευσμένα αύριο στην πόλη μας συνοδεία του Μάρκου Σεφερλή, μετά το ενδιαφέρον της εταιρείας αντισηπτικών Dettol να το χρησιμοποιήσει σαν περίπτερο ενημέρωσης και προώθησης των προϊόντων της για τον κορωνοϊό!

Ο Χαρδαλιάς είναι έξαλλος με τη θρασύτητα των πολυεθνικών και προτείνει να κλειδώνουν εκεί όσους συλλαμβάνονται να μην φορούν μάσκα! Κακές γλώσσες λένε πως η σύζυγος του Χαρδαλιά «άστραψε και βρόντηξε» όταν έμαθε πως ο καλός της θα πάει στο Κιλκίς. « Κακομοίρη μου δεν θα πας πουθενά! Μου το παίζεις «Dettolμη και Γοητεία» αλλά αυτές οι πόντιες εκεί στο Kιλκίς ξέρεις τι καπάτσες είναι;» φαίνεται να του είπε!

Λέγεται πως θα προτείνει στην αντιπεριφέρεια Κιλκίς να κλειδώνουν εκεί όσους συλλαμβάνονται να μην φορούν μάσκα, ώστε να αξιοποιηθεί έστω και στο ελάχιστο η δαπάνη, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής προτείνει να το κάνουν Παγκόσμιο Μουσείο κορωνοϊού!

Χαρδαλιά σε περιμένουμε!

Κάτω το κεφάλαιο και ο καπιταλισμός των πολυεθνικών καραχαριών!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.