Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Τα νέα του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς (28/7/2020)


Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
Ψήφισμα για την Αγία Σοφία
Την Αγία Σοφία, μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, προστατευόμενο από την UNESCO, αυτό το εξαιρετικά και μοναδικό αριστούργημα, δυστυχώς το μετέτρεψαν σε τέμενος για να ικανοποιήσουν τη μισαλλοδοξία τους.

Όμως, περισσότερη ευθύνη και από αυτούς που το αποφάσισαν έχουν η Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών και η UNESCO. Μεμονωμένες φωνές διαμαρτυρίας δε φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Ίσα-ίσα μάλλον ενθαρρύνουν το καθεστώς της Τουρκίας και για άλλες προκλητικές ενέργειες.

Με όσα πανιά-χαλιά και κουρτίνες προσπαθήσουν να καλύψουν τα παγκοσμίου κάλλους και αναγνωρισιμότητας ψηφιδωτά και εικόνες δε θα τα καταφέρουν.

Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να δείξουν στην παγκόσμια κοινή γνώμη τη δική τους ασχήμια.

Ενημέρωση για ενέργειες του Δ.Σ σχετικά με τα ανατολικά σύνορα μας»

Α) Μετά το ψήφισμα 24 Οκτωβρίου 2019 καταδίκη της Τουρκίας για την εισβολή στη Συρία. 

Β) Μετά την πράξη του Δ.Σ 11/13 Δεκεμβρίου 2019 για αναβολή της εκδρομής μας στην Καππαδοκία λόγω της στάσης της Τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα. 

Γ) Μετά την πράξη του Δ.Σ 01/28 Ιανουαρίου 2020 για ακύρωση της εκδρομής μας στην Καππαδοκία για εθνικούς λόγους και συγχρόνως έκδοση ψηφίσματος.

Δ) Ακολουθεί η πράξη του Δ.Σ 3/16 Μαρτίου 2020 μετά από γραπτή επικοινωνία και συνεννόηση με το ΓΕΕΘΑ, για εισφορά υλικών για την υποστήριξη των ενόπλων δυνάμεων στα ανατολικά σύνορα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.