Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Η επιτυχία είναι συλλογική υπόθεση στο ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος 
Με αγάπη, αλληλοκατανόηση, αλληλοσεβασμό, κοινούς στόχους και κοινές αξίες πορευόμαστε για να παρέχουμε τον καλύτερο μας εαυτό στα παιδιά μας. Mε γνώμονα την παραπάνω στάση στην φιλοσοφία του εκπαιδευτικού οργανισμού μας, την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2020, και ενόψει της σχολικής χρονιάς που σύντομα ολοκληρώνεται, η διεύθυνση του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος θέλησε να ευχαριστήσει και να διασκεδάσει με την όμορφη ομάδα που διαμόρφωσε και διατήρησε τα τελευταία χρόνια. 

Βρεθήκαμε λοιπόν στην πισίνα του Αθλητικού Κέντρου Αλέξανδρος και η νύχτα κύλησε με δροσερά κοκτέιλ, φαγητό και χορό.

Ο κάθε συνεργάτης μας είναι μοναδικός και συνέβαλε με τον δικό του τρόπο η ομάδα να εξελιχθεί και η συλλογική προσπάθεια να πάει ένα ακόμα βήμα μπροστά. Θέλουμε να εκφράσουμε την ευχαριστία και την ευγνωμοσύνη μας προς τους συναδέλφους μας και να επισημάνουμε πως χωρίς τον καθένα από αυτούς τίποτα δεν θα ήταν ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.