Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Έγκριση 2,781,683€ για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Υπογράφει ο Γ. Γεωργαντάς
Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης - Βουλευτής Κιλκίς
Υπογράφηκε σήμερα, από την Ειδική Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ, ΤΣ & ΕΚΤ, Νίκη Δανδόλου, η απόφαση ένταξης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» της πράξης «Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτηρίων Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς».

Η πράξη αφορά παρεμβάσεις, που θα υλοποιηθούν στα κτήρια του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, στο κτήριο του ΓΝ-ΚΥ Γουμένισσας, στο κτήριο του Ψυχιατρείου, στο κτήριο διαχείρισης υλικού και στο κτήριο του ΕΚΑΒ.

Τα έργα που εγκρίθηκαν αφορούν την εξωτερική θερμομόνωση, την αντικατάσταση κουφωμάτων, φωτιστικών σωμάτων, κλιματιστικών καθώς και την αναβάθμιση της λειτουργίας του κεντρικού λεβητοστασίου και την επέκταση του φυσικού αερίου.

Το συνολικό κόστος της πράξης, ανέρχεται σε 2,781,683€. Της ένταξης αυτής είχε προηγηθεί η από 11.02.2020 απόφαση σύμφωνης γνώμης του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια. Η δημοπράτηση του έργου αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα.

Με την ολοκλήρωση αυτού του έργου, θα βελτιωθούν οι υποδομές και κατ’επέκταση η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Η απορρόφηση αυτών των κονδυλίων ΕΣΠΑ, θα αναβαθμίσει άμεσα το Νοσοκομείο Κιλκίς, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι απαραίτητες ενέργειες για την κατασκευή νέων πτερύγων που θα αναβαθμίσουν συνολικά την ποιότητα των υγειονομικών υπηρεσιών στο Νομό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.