Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Τα ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς ταξιδεύουν στο βυθό της θάλασσας

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς 
Το θερμόμετρο έχει χτυπήσει κόκκινο και τα παιδιά και στις τρεις δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids, Kinesis for Juniors και Kinesis Kids Athletics, ανυπομονούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Έτσι κεντρικό θέμα αυτής της εβδομάδας αποτέλεσε η θάλασσα και ο βυθός. 

Τα παιδιά στη δημιουργική γραφή γνώρισαν τους κανόνες που πρέπει να τηρούν στη θάλασσα και περιέγραψαν το καράβι των ονείρων τους. Ακόμη, έφτιαξαν κοχύλια και μικρά καβουράκια, ενώ αφού συζήτησαν για τον τρόπο επικοινωνίας των ανθρώπων σε παλαιότερες εποχές, έγραψαν ένα γράμμα, το έκλεισαν σε ένα μπουκάλι και το «πέταξαν» στη θάλασσα.

Στη συνέχεια το επίκεντρο της προσοχής μετατοπίστηκε στο βυθό της θάλασσας και τη ζωή που υπάρχει σε αυτόν. Τα παιδιά λοιπόν, αφού παρακολούθησαν εκπαιδευτικά βίντεο σχετικά με τους οργανισμούς που ζουν στο βυθό της θάλασσας, διάλεξαν τα αγαπημένα τους ζώα, έμαθαν τις ονομασίες τους στα αγγλικά, εμπνεύστηκαν από αυτά και ξεκίνησαν τις ευφάνταστες κατασκευές τους. Χταπόδια, μέδουσες και τροπικά ψάρια, φτιαγμένα με απλά υλικά, όπως ρολά από χαρτί, μπαλόνια και πολύχρωμα χαρτόνια, έκαναν γρήγορα την εμφάνισή τους, συνθέτοντας τον δικό μας βυθό. Κάποια από αυτά κοσμούν πλέον τη τζαμαρία και τους τοίχους των δομών μας μεταφέροντας μας στο μαγικό κόσμο του βυθού της θάλασσας.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα των δομών μας περιλαμβάνει ακόμη μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων. Έτσι πλέον εντάχθηκαν σε αυτό δύο νέες δραστηριότητες, η κηπουρική και τα λεξοπαιχνίδια, τα οποία θα δώσουν μία νέα νότα στη δημιουργική απασχόληση των παιδιών και η κολύμβηση, η οποία διδάσκει στα παιδιά βασικούς κανόνες με σκοπό να μπορούν να διασκεδάζουν στο νερό με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια. Παράλληλα στα μαθήματα μουσικού παιχνιδιού τα παιδιά γνώρισαν το πεντάγραμμο, τις νότες και κάποια μουσικά όργανα, ενώ στο dance ξεκίνησαν να μαθαίνουν καινούριες καλοκαιρινές χορογραφίες.

Τέλος, την εβδομάδα αυτή πραγματοποιήθηκαν στη δομή μας οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών για το τμήμα του Kyodokyokushin Karate. Οι εξετάσεις αποτελούνταν από θεωρία, επίδειξη τεχνικών, φυσική κατάσταση και αγωνιστική ικανότητα. Τα παιδιά τηρώντας όλους του κανόνες, ακολούθησαν τις οδηγίες των εξεταστών τους, αγωνίστηκαν και πέτυχαν το στόχο τους, την κατάκτηση της επόμενης ζώνης. Οι εξετάσεις ολοκληρώθηκαν με την απονομή των ζωνών στους μικρούς μας καρατερίστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.