Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Έκτακτο! Κιλκισιώτης γάιδαρος «έσκασε» στο δρόμο έξω από τη Νέα Σάντα!

➤Έκτακτο! Κιλκισιώτης γάιδαρος «έσκασε» στο δρόμο έξω από τη Νέα Σάντα
Έχασε την γαϊδουρινή του υπομονή, όταν του είπαν πότε θα παραδοθεί ο νέος δρόμος Νέας Σάντας-Ασσήρου
Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Ο γάιδαρος είναι ένα συμπαθητικό ζωντανό, το οποίο χαρακτηρίζεται από την απέραντη υπομονή του. Υπάρχει όμως μια ράτσα με ακόμη πιο τεράστια υπομονή και ονομάζεται «Κιλκισιώτης γάιδαρος». Αυτή η ράτσα υπομένει, υπομένει, υπομένει τα πάντα, εδώ και πολλά χρόνια.

Του υπόσχονται και του τάζουν ότι η ζωή του θα βελτιωθεί και αυτός το πιστεύει. Πασόκοι, Νεοδημοκράτες, Συριζαίοι τον «γλεντάνε» κι αυτός εκεί… Βέβαια όλοι οι άλλοι προχωράνε, προοδεύουν αλλά το Κιλκίς παραμένει Κιλκιστάν. Ώσπου κάποια στιγμή η υπομονή εξαντλείται και ο γάιδαρος σκάει! Όπως ο συγκεκριμένος στη Νέα Σάντα.

Το περήφανο Κιλκίς απέχει από τη Θεσσαλονίκη μόλις 50 χλμ. Χιλιάδες αυτοκίνητα πηγαινοέρχονται καθημερινά, συνδέοντας τις δυο πόλεις, αλλά και εξυπηρετώντας την Εγνατία οδό και τα σύνορα σε Δοϊράνη-Προμαχώνα κτλ. Μετά από βάσανα και ταλαιπωρίες αρκετών ετών είδαμε να υλοποιείται το κομμάτι «Κιλκίς -Κόμβος Μαυρονερίου-Νέα Σάντα» με έναν αξιοπρεπέστατο δρόμο διπλής κυκλοφορίας.

Τι έμενε να φτιαχτεί; Ένα εγκληματικό οδικό κομμάτι μόλις 12 χιλιομέτρων! Από Νέα Σάντα μέχρι Άσσηρο για να ενωθεί με Εγνατία. Αυτό το «κομμάτι» πέραν της επικινδυνότητας, ταλαιπωρεί ειδικά τους Κιλκισιώτες, αφού πρέπει να κάνεις σλάλομ στις στενές στροφές του Δερβενίου και στη Λητή συν τα τέσσερα ( 4) φανάρια σε Λητή, ξανά Λητή, Δρυμό και Μελισσοχώρι. Έτσι για να σου σπάνε τα νεύρα που ζεις στο Κιλκίς.

Έχουμε ξεχάσει πριν πόσα χρόνια ξεκίνησε αυτό το μαρτύριο, με συνεχείς διακοπές του έργου, αλλαγές εργολάβων, περιβαλλοντικές μελέτες, ενστάσεις από το Δήμο Ωραιοκάστρου και τόσα άλλα. Για 12 κωλοχιλιόμετρα… Και με λεφτά ΕΣΠΑ ζεστά...

Ώσπου ο γάιδαρος Κιλκισιώτης σκάει γιατί δεν αντέχει...

Περαστικά μας κορόιδα Κιλκισιώτες. Καλά μας γλεντάνε

Στα παρακάτω βίντεο θα δείτε και θα ακούσετε μέχρι και δέσμευση του Λαφαζάνη προς τον Γεωργαντά το 2015 (ναι πριν 5-6 χρόνια) ότι θα υλοποιηθεί το έργο άμεσα στο έτος!

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Eπερώτηση το 2015 του βουλευτή Γεωργαντά και τη δέσμευση του Λαφαζάνη
https://www.youtube.com/watch?v=BVO_XXdryOI

Αντιπαράθεση Γεωργαντά-Γιαβότση ( Δημάρχου-Ωραιοκάστρου)

https://www.youtube.com/watch?v=CcRu3ulogvc

Δελτίο Τύπου Γεωργαντά ( 6-5-2020) εξάλειψης εμποδίων του έργου

https://gnomikilkis.blogspot.com/2020/05/Gewrgantas-Eksaleifontai-pleon-ola-ta-empodia-ston-odiko-aksona-Neas-Santas-Asshrou.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.