Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 28/6/2020, 11:10 μ.μ.

Εξιχνιάσθηκαν περιπτώσεις κλοπών από Ιερούς Ναούς
Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω πρωινές ώρες χθες (27-06-2020) στην περιοχή του Λαγκαδά από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, 36χρονος ομογενής, τη στιγμή που επιχείρησε να αφαιρέσει από Ιερό Ναό της περιοχής ένα Ιερό δισκοπότηρο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο συλληφθείς από 23-05-2020 έως 25-06-2020, αφαίρεσε από το εσωτερικό Ιερών Ναών στις περιοχές του Λαγκαδά, Πολίχνης, Συκεών και κέντρου πόλης, Ιερά σκεύη, καντήλες και σταυρό, συνολικής εκτιμώμενης αξίας περίπου 50.000 ευρώ, καθώς και χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Εκτέλεση καταδικαστικών αποφάσεων
Συνελήφθη χθες (27 Ιουνίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου ένας ημεδαπός άνδρας διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 17 ετών για πλαστογραφία και απάτη.

Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη σήμερα (28 Ιουνίου 2020) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης ένας αλλοδαπός άνδρας καθώς σε έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 21 ναρκωτικά δισκία και μικροποσότητα ηρωίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.