Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Συνάντηση Γ. Γεωργαντά με επιχειρηματίες και στελέχη της πολιτικής ηγεσίας της Β. Ελλάδος

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
O Υφυπουργος Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε σήμερα τη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχε σε συνάντηση εργασίας στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) με τοπικούς επιχειρηματίες και στελέχη της τοπικής πολιτικής ηγεσίας. Σκοπός της συνάντησης ήταν η διερεύνηση των πεδίων αξιοποίησης του προγράμματος ΚΕΠPlus για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και των νεοφυών επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο του συνολικού εκσυγχρονισμού των ΚΕΠ αλλά και της ευρύτερης στρατηγικής του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Ελληνικού Δημοσίου.

Στη συζήτηση συμμετείχαν ο Υφυπουργός Γρηγόρης Ζαριφόπουλος, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, o Πρόεδρος του ΣΒΕ Α. Σαββάκης, ο Πρόεδρος της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» και Πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος Γιώργος Κωνσταντόπουλος, η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου, εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης καθώς και πολλοί δήμαρχοι και επιχειρηματίες της Β. Ελλάδος.

Ο Υφυπουργός Γ. Γεωργαντάς, μετά το πέρας της συνάντησης, δήλωσε: «Μέσω του προγράμματος ΚΕΠPlus, πραγματοποιήσαμε σήμερα διάλογο με εκπροσώπους της αγοράς και της πολιτικής ηγεσίας της Βορείου Ελλάδος, προκειμένου να κατανοηθούν πληρέστερα οι ανάγκες του επιχειρείν και να διαμορφώθεί ο τρόπος με τον οποίο θα πρέπει να λειτουργούν τα ΚΕΠ ώστε να είναι φιλικά προς τους επιχειρηματίες της Μακεδονίας. 

Η δημιουργία ενός απλού και φιλικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος ήταν από την πρώτη στιγμή κεντρική δέσμευση του Πρωθυπουργού. Σε αυτό το πλαίσιο, επιδιώκουμε με τον Υπουργό Κυριάκο Πιερρακάκη να μετατρέψουμε τα ΚΕΠ σε επιταχυντές της νεοφυούς επιχειρηματικότητας αλλά και του επιχειρείν συνολικά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.