Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Διπλή πρωτιά για το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς στον 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Σκίτσου, Κόμικς και Γελοιογραφίας

Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς ακολουθώντας τον πολυπολιτισμικό – διαθεματικό του ρόλο συμμετείχε στον 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Σκίτσου, Κόμικς και Γελοιογραφίας «Σκιτσοφρένεια@Pierce2020» που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 και η αξιολόγηση των έργων από την Κριτική Επιτροπή έγινε την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020. 

Στο Διαγωνισμό αυτό βραβεύτηκαν δύο μαθήτριες της γ΄ τάξης του σχολείου μας και συγκεκριμένα με το 1ο βραβείο η Μαρκίδου Βαρβάρα και το 2ο βραβείο η Βούτσκογλου Μαργαρίτα στην κατηγορία σκίτσο Γυμνασίου.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα όπως ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα του Pierce–Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας https://www.pierce.gr/news/skitsofrenia-2020/

Κατηγορία Σκίτσο Γυμνασίου 

1ο Βραβείο: Μαρκίδου Βαρβάρα, Γ’ Γυμνασίου, 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς. 

2ο Βραβείο: Βουτσκόγλου Μαργαρίτα, Γ’ Γυμνασίου, 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς. 

Τιμητική Διάκριση:Φραγκανέστη Στέλλα, Α’ Γυμνασίου, 2ο Γυμνάσιο Πολίχνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.