Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (15/6/2020)

«Δελφίνια» και «Παπάκια» στις πισίνες 
Στην δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων μπήκαν τα κολυμβητικά τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς. «Παπάκια» και «Δελφίνια» υπό τις οδηγίες των εκπαιδευτών μαθαίνουν τα μυστικά της Κολύμβησης, μπαίνουν στο νερό και μαθαίνουν από πολύ μικρή ηλικία να μην φοβούνται το υγρό στοιχείο.

Προπονήσεις καθημερινά. Κλείστε θέση στο 23410 70313 και στην Γραμματεία του Συλλόγου.

«Ελεύθερο Παιχνίδι» κάθε Σάββατο
Τα Σάββατα του Ιουνίου η ποδοσφαιρική δράση λαμβάνει χώρα στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Το "Ελεύθερο Παιχνίδι" συνεχίστηκε και αυτή την εβδομάδα, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των ηλικιακών τμημάτων της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς να προσκαλούν τα αδέρφια τους αλλά και τους φίλους τους για διασκέδαση και πολλή παιχνίδι.

Από πέντε έως 12 ετών όποιο παιδί του αρέσει το ποδόσφαιρο και επιθυμεί να ασχοληθεί μπορεί να έρχεται και να αγωνίζεται.

Φυσικά ο Αλέξανδρος Κιλκίς δίνει τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να εγγράφεται στα τμήματά του και να λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις δωρεάν μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Τουρνουά 8χ8 στον Αλέξανδρο Κιλκίς
Το μεγάλο τουρνουά 8χ8 του Καλοκαιριού είναι και το 2020 στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς και ξεκινά την Πέμπτη 18 Ιουνίου.

Πάρε την παρέα σου, δημιούργησε την ομάδα σου και έλα να διασκεδάσεις παίζοντας ποδόσφαιρο.

Τρεις μήνες ήταν πολλοί μακριά από το αγαπημένο άθλημα όλων.

To γήπεδο με τάπητα τελευταίας γενιάς σε περιμένει.

Δήλωσε συμμετοχή στο 6944 463 320 και 23410 70313.

Οι πισίνες στη διάθεση του κόσμου
Πλέον όλοι έχουμε την δική μας διέξοδο στην διασκέδαση στο νερό, και αυτή δεν είναι άλλη από τις πισίνες του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Καθημερινά μπορείτε να προσέρχεστε από τις 8.30 το πρωί ως και τις 15.30 το μεσημέρι, ενώ τα σαββατοκύριακα από τις 10.30 το πρωί ως τις 21.00 το βράδυ στην Aqua Fun του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Δωρεάν ποδόσφαιρο για τα νέα μέλη
Μεγάλη προσφορά από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου Κιλκίς που προσφέρει σε κάθε νέο μέλος τη δυνατότητα να παρακολουθήσει Δωρεάν τις προπονήσεις για όλο τον Ιούνιο.

Πληροφορίες στο 23410 70313 και στη Γραμματεία του Συλλόγου.

Γυμναστική στο νερό 
Η γυμναστική στο νερό είναι άκρως αναζωογονητική για τον ανθρώπινο οργανισμό και από την Τετάρτη 10 Ιουνίου το Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς ξεκινά τα μαθήματα Aqua Fitness.

Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 20.00 με την Εύη Καζαντζίδου και κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα με τον Κωνσταντίνο Σωτηριάδη.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα μαθήματα στο 23410 70313.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.