Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Υπογράφει ο Δημήτρης Κυριακίδης
Δήμαρχος Κιλκίς
Οι τελειόφοιτοι μαθητές των Λυκείων του Δήμου μας προσέρχονται αύριο στα εξεταστικά κέντρα για να συμμετάσχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες. Η πανδημία του κορωνοϊού, η αναγκαστική αποστασιοποίηση από τον σχολικό χώρο, η εξ αποστάσεως διδασκαλία, έδωσαν νέες, απαιτητικές διαστάσεις στο εκπαιδευτικό έργο, γεννώντας την ανάγκη προσαρμογής των παιδιών στην ψηφιακή παιδεία. 

Αφήνουμε στην άκρη το δύσκολο χθες και κάνουμε έφοδο στο μέλλον με αισιοδοξία.

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές καλή δύναμη, αυτοσυγκέντρωση στη διαγωνιστική διαδικασία και αυτοπεποίθηση. Να μην ξεχνούν ότι έχουν κοντά τους το οικογενειακό και εκπαιδευτικό περιβάλλον που τους στηρίζει και σ΄ αυτή τη δοκιμασία, με υπομονή και ενθάρρυνση.

Αυτή την περίοδο, καλό και συνετό είναι να αποφεύγονται θόρυβοι και κάθε είδους ηχορύπανση που αποσυντονίζουν τη μαθητική μελέτη.

Ο Δήμος Κιλκίς έχει μεριμνήσει ώστε να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας στα εξεταστικά κέντρα των σχολείων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.