Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 14/6/2020, 11:45 μ.μ.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας συνελήφθη ημεδαπός άνδρας για καλλιέργεια κάνναβης 
Συνελήφθη χθες (13 Ιουνίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας ένας ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης. 

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο ημεδαπός και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, που βρίσκεται σε περιοχή της Πέλλας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· συνολική ποσότητα κάνναβης 447 γραμμαρίων

· 18 δενδρύλλια κάνναβης που εκριζώθηκαν και

· 1 κέικ κάνναβης, βάρους 238 γραμμαρίων

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Συλλήψεις για παραβάσεις νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών

- Συνελήφθη χθες (13 Ιουνίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών ένας αλλοδαπός άνδρας διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 70 γραμμάρια κάνναβης.

- Συνελήφθη χθες (13 Ιουνίου 2020) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 11,6 γραμμάρια κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Σύλληψη για παράβαση νόμου περί αλλοδαπών
Συνελήφθη χθες (13 Ιουνίου 2020) το βράδυ στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε έλεγχο βρέθηκε να μεταφέρει παράνομα 1 άτομο με σκοπό τη διευκόλυνση μεταφοράς του στην ελληνική επικράτεια. Το όχημα που οδηγούσε κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας.

* Δείτε τον Τιπούκειτο της Γνώμης
* ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΝΩΜΗΣ
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Dailymotion
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Youtube
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.