Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 16/5/2020, 10:00 μ.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου συνελήφθη ένα άτομο για
διακίνηση ναρκωτικών ουσιών 
Συνελήφθησαν χθες (15 Μαΐου 2020) το μεσημέρι μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, δύο άνδρες, στην κατοχή των οποίων εντοπίσθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και υλικά στρατιωτικού τύπου.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και περί εκρηκτικών μηχανισμών.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας του ενός ατόμου στην Χαλκιδική, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 572 γραμμαρίων,

· μικροποσότητες κατεργασμένης κάνναβης και ναρκωτικής ουσίας MDMA,

· 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,

· χρηματικό ποσό 6.285 ευρώ και

· ένα κινητό τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο άλλος άνδρας προμηθευόταν ναρκωτικές ουσίες από το παραπάνω άτομο και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν 43 πολεμικά φυσίγγια, υλικά στρατιωτικού τύπου (βραδύκαυστο φιτίλι, πυροκροτητής, καπνογόνο, μηχανισμοί παγίδευσης), καθώς και μικροποσότητα κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου.

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων στην Κεντρική Μακεδονία
Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες (15 Μαΐου 2020) στην Κεντρική Μακεδονία, στο πλαίσιο ειδικού τροχονομικού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Συνολικά, το τελευταίο 24ωρο, σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική, ελέγχθηκαν 3.167 οχήματα και βεβαιώθηκαν 679 παραβάσεις από τις οποίες:

502 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα,

58 παραβάσεις για παράνομη στάθμευση σε διαβάσεις, πεζοδρόμια, θέσεις στάθμευσης για Άτομα Με Αναπηρία,

37 παραβάσεις για μη χρήση ζώνης ασφαλείας

26 παραβάσεις ΚΤΕΟ,

14 παραβάσεις για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση και

42 λοιπές παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Η προσπάθεια για την αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων και της ασφαλούς κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο είναι καθημερινή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.