Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Συλλυπητήρια ΚΚΕ για το θάνατο του Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη

Ανακοίνωση Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ
Η Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.

Ο σύντροφος Λεωνίδας Τριανταφυλλίδης, από το Λεβεντοχώρι, άφησε τη δική του ξεχωριστή σφραγίδα στην τοπική κοινωνία του Κιλκίς με τη στάση του και τη δράση του.

Γιατρός, γυναικολόγος στο επάγγελμα, έθεσε με ανιδιοτέλεια την επιστήμη του στην υπηρεσία του λαού, ως γνήσιος προοδευτικός άνθρωπος, γι’ αυτό και έλαβε την ανάλογη αναγνώριση από τους Κιλκισιώτες και τις Κιλκισιώτισσες.

Άνθρωπος δραστήριος και δημιουργικός, που δεν «χωρούσε σε στεγανά» και με αγάπη για τον τόπο του, ασχολήθηκε για δεκαετίες με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ως ποδοσφαιριστής του Κιλκισιακού, ως μέλος της διοίκησης της αγαπημένης του ομάδας αργότερα και ως πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς.

Η διάθεση προσφοράς του στους εργαζόμενους και στη νεολαία του Κιλκίς, σε συνδυασμό με τα υψηλά ιδανικά του και την πίστη του ότι οι κοινωνικοί και πολιτικοί αγώνες, η ίδια η δράση του λαού, μπορεί να ξημερώσει στη χώρα μας μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, μια κοινωνία όπου ο λαός θα είναι αφέντης του τόπου του και του πλούτου που παράγει, τον οδήγησε – ανάμεσα σε άλλα – να είναι μία φορά υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στο Κιλκίς και δύο φορές υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς, ενώ διετέλεσε και δημοτικός σύμβουλος.

Οι παλαιότεροι και οι νεότεροι κομμουνιστές και κομμουνίστριες θα τον θυμόμαστε πάντα, ως έναν αταλάντευτο αγωνιστή που είχε ως οδηγό του τις ανάγκες και τα συμφέροντα του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.