Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

ΤΟΛΜΗ Κιλκίς: Εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων και μαύρων ζωνών

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Με επιτυχία διεξήχθησαν οι εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων και μαύρων ζωνών του συλλόγου "Η Τόλμη" Κιλκίς,  στην αίθουσα της Μητρόπολης Κιλκίς στις 15 Φεβρουαρίου 2020.

Οι εξετάσεις γίνονται δύο φορές το χρόνο σύμφωνα με την ελληνική ομοσπονδία ΕΛΟΤ συνδεδεμένη και με τους κανονισμούς της ETU και WT. Σε δύο προγράμματα πραγματοποιήθηκε η διαδικασία με το πρώτο από άσπρη έως και μισή πράσινη και το δεύτερο από πράσινη έως και μαύρη ζώνη συλλόγου. 

Η αναγνώριση του επιπέδου κατατάσσεται σύμφωνα με το χρώμα της ζώνης και ο βαθμός χαρακτηρίζεται ως κουπ. Η ύλη που απαιτείται σε κάθε κατηγορία είναι καθορισμένη. Στους νέους αθλητές αθλήτριες ζητείται να εκτελέσουν την βασική τεχνική, δηλαδή τα πρώτα βήματα στο άθλημα. 

Στους προχωρημένους απαιτείται να γνωρίζουν και να εκτελέσουν σωστά τα πουμσε, τεχνικές με φανταστικό αντίπαλο, τεχνική χεριών και ποδιών, αγωνιστική κίνηση, θραύσεις και θεωρία.

Όλες οι γνώσεις σε όλα τα επίπεδα είναι και ως υποδομή προκειμένου να διεκδικήσουν την μαύρη ζώνη της ΕΛΟΤ εφ’ όλης της ύλης μετά από έξι έτη συνεχούς ασκήσεις στο σύλλογο. Στην ίδια εκδήλωση έγινε βράβευση αθλητών αθλητριών για τις επιτυχίες τους εντός και εκτός Ελλάδος για το έτος 2019 .Την εξεταστική Επιτροπή πλαισίωσαν ο Πεχλιβάνης Ιωακείμ, επίσημος εξεταστής KUKKIWON, ο Χαμαλίδης Γρηγόριος και ο Κωσταντινίδης Σόλων. 

Η ικανοποίηση των εξεταστών για την παρουσία των εξεταζόμενων είναι σημαντική για το σύλλογο με το θετικό αποτέλεσμα μέσα από την υπεύθυνη προσπάθεια που καταβάλλεται συνολικά.

Συγχαρητήρια έδωσαν Σε όλους τους αθλητές αθλήτριες για την διεκδίκηση πρώτα απ’ όλα ο πρόεδρος κύριος Ζαμανόπουλος Ιωάννης και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος, Λεμονίδης Μιλτιάδης. 

Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που έχουν στο πρόσωπο μας και το σύλλογο για το πολυτιμότερο στη ζωή, το παιδί. Μετά το πέρας των εξετάσεων σε κάθε πρόγραμμα έγινε σύμφωνα με την παράδοση η κοπή της πίτας. Την πίτα έκοψαν με την ιδιότητα του γονέα στο πρώτο πρόγραμμα ο κύριος Γεωργαντάς Γεώργιος και στο δεύτερο ο κύριος Γκειβανίδης Σάββας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.