Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Θριάμβευσαν τα παιδιά από το Κιλκίς, στον πανελλήνιο ρομποτικό διαγωνισμό FLL


Για την MICROstudies Robotics υπογράφει ο Γκόραν Μιχαήλοβιτς
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προκρίνονται 3 ομάδες ρομποτικής από το Κιλκίς, 2 από τις ομάδες της Ακαδημίας Ρομποτικής «MICROstudies Robotics» και μία από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς το οποίο υποστηρίζετε στην εκπαιδευτική ρομποτική από την Ακαδημία Ρομποτικής «MICROstudies Robotics». 


Στις 15 και 16 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν οι προκριματικοί αγώνες στην Θεσσαλονίκη του πανελληνίου ρομποτικού διαγωνισμού FLL (First Lego League) στον οποίο συμμετέχουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η διαδικασία πρόκρισης για τον τελικό απαρτιζόταν από τέσσερις διαδικασίες βαθμολόγησης, Core Values – Project – Robot Design – Robot Game.

Τον τελικό διεκδίκησαν 27 από τις 67 ομάδες από τους προκριματικούς αγώνες τις Θεσσαλονίκης. Οι προκριματικοί συνεχίζονται και σε άλλες πόλης με απώτερο σκοπό τον τελικό στην 14 και 15 Μαρτίου στην ΔΕΘ στον όποιο θα αναδειχτούν οι 13 καλύτερες ομάδες με την δυνατότητα να κερδίσουν ένα εισιτήριο για τους προκριματικούς και τελικούς αγώνες παγκοσμίως που διεξάγονται στο εξωτερικό.

Τα παιδιά θα χαρούν πολύ να παραβρεθούν οι συμπολίτες τους στον τελικό ώστε να τους υποστηρίξουν με τον δικό τους τρόπο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.