Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή, 12/1/2020, 10:30 μ.μ.

Σύλληψη για παράβαση νόμου περί αλλοδαπών
Συνελήφθη χθες (11 Ιανουαρίου 2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, σε περιοχή του Κιλκίς, 58χρονος αλλοδαπός, διότι σε έλεγχο βρέθηκε να μεταφέρει με όχημα το οποίο οδηγούσε 4 αλλοδαπούς οι οποίοι λίγες ώρες πριν εισήλθαν παράνομα στη χώρα. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του 58χρονου.

Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη σήμερα (12 Ιανουαρίου 2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 32χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα του οχήματος το οποίο οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 22,2 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Σχηματισμός δικογραφίας για υπεξαίρεση
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 57χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Δεκέμβριο του 2019 αφαίρεσε από ΑΤΜ τράπεζας στην Κατερίνη, το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ, το οποίο προερχόταν από προγενέστερη συναλλαγή την οποία πραγματοποίησε 53χρονη ημεδαπή.

Σύλληψη για κλοπή
Συνελήφθη χθες (11 Ιανουαρίου 2020) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 36χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, την προηγούμενη ημέρα στην Κατερίνη, αφαίρεσε εξαρτήματα ποδηλάτου 24χρονου, τα οποία βρέθηκαν στην οικία του και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Επιπλέον, εντός της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 ποδήλατα, των οποίων την κατοχή δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης.

Συγκεκριμένα, από αύριο Δευτέρα (13 Ιανουαρίου 2020) έως και την Πέμπτη (16 Ιανουαρίου 2020), τις ώρες 08.00 έως 17.30, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον νότιο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (434 χιλιόμετρο) έως τον ανισόπεδο κόμβο Νέας Εφέσου (427 χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω εναλλακτικής διαδρομής.

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.