Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Πετυχημένη η τηλεδιάσκεψη-συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. νομού Κιλκίς


Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Με οικονομικό απολογισμό και ενημέρωση για την πορεία της κομματικής Οργάνωσης της πρώην ΝΟΔΕ και νυν ΔΕΕΠ Κιλκίς πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 4 Δεκεμβρίου τηλεδιάσκεψη – συνεδρίαση της ΔΕΕΠ υπό την παρουσία και εποπτεία του Αναπλ. Γραμματέα Οργανωτικού κ. Κωνσταντίνου Φωτίου καθώς και των κ.κ. Ηλία Τάπρα (Γενικός Συντονιστής Οργανώσεων Βορείου Ελλάδος), Γαβριηλίδη Σίμο (Τομεάρχη νομού Κιλκίς Ν.Δ.), Ανδρέα Τρεντζίδη (Υπ. Εκλογικής Ετοιμότητας Κεντρικής Μακεδονίας).

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης πέραν του απολογισμού και της ανασκόπησης της μέχρι σήμερα πορείας της Οργάνωσης υπήρξε ακόμη ενημέρωση για θέματα της πανδημίας και τοποθετήσεις των μελών της ΔΕΕΠ.

Για τον οικονομικό απολογισμό (εγκρίθηκε) ο Πρόεδρος Μ. Παπαδόπουλος ανέλυσε όλα τα δεδομένα κάνοντας μια μικρή αναφορά στο τι παρέλαβε και το τι συμβαίνει τούτη την ώρα στο οικονομικό σκέλος της Οργάνωσης το οποίο είναι σε πολύ καλό επίπεδο και δεν υπάρχει καμιά απολύτως οφειλή που να μην έχει διεκπεραιωθεί ή δεν έχει ρυθμισθεί (ενημερώθηκε για τον απολογισμό διεξοδικά ο κ. Φωτίου, ενώ σε τοποθέτηση του εξέφρασε την ευαρέσκεια του για την λειτουργία και παρουσία της ΔΕΕΠ η οποία όπως τόνισε (και συνεχάρη για αυτό τον Πρόεδρο και τα στελέχη της Οργάνωσης) είναι από τις καλύτερες στη χώρα.

Για την πορεία της πρώην ΝΟΔΕ και νυν ΔΕΕΠ ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε σε όσα έχει πράξει (και είναι πολλά επιτυχή παρουσία σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, εθελοντικές δράσεις για βοήθεια και συνδρομή σε πολίτες που έχουν ανάγκη όχι σε επίπεδο νομού αλλά και σε επίπεδο χώρας / στήριξη λ.χ. συνανθρώπων μας στην Καρδίτσα όπου εστάλη μεγάλη βοήθεια για την ανακούφιση των πληγέντων από την θεομηνία Ιανός, συνεχή παρουσία της ΝΔ με εκδηλώσεις και παρουσιάσεις σε κάθε σημείο του νομού άλλοτε με την παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και άλλοτε με στελέχη και υπουργούς της κυβέρνησης, επικοινωνιακή πολιτική και παρουσία των θέσεων και των δράσεων του κόμματος κ.ο.κ.) μαζί με τα στελέχη της Οργάνωσης τους οποίους ευχαρίστησε για την συνοχή και την δουλειά τους όλα αυτά τα χρόνια τόσο πριν όσο και τώρα που η ΝΔ είναι στην κυβέρνηση.

O κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε σε σειρά θεμάτων τοπικού ενδιαφέροντος (Νοσοκομείο Κιλκίς, Δρόμος Ασσήρου – Ν.Σάντας, Δικαστικό Μέγαρο Κιλκίς, Φυσικό Αέριο, Σιδηροδρομική Σύνδεση με Βιομηχανική περιοχή Κιλκίς - Σταυροχώρι, Αρδευτικά έργα, Δρόμος ΠΑΘΕ, ΤΕΙ Κιλκίς, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ / ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ κ.α.) υπενθυμίζοντας όλα όσα έγιναν και θα συνεχίσουν να γίνονται από εδώ και στο εξής καθώς όπως είπε στόχος μας είναι το Κιλκίς να αποκτήσει τη θέση που του αξίζει. 
Και γι΄ αυτό σημείωσε "πρέπει να ευχαριστήσω τόσο τον Υφυπουργό κ. Γεωργαντά αλλά και τους δυο Δημάρχους του νομού κ.κ. Κυριακίδη και Σιωνίδη καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βεργίδη για την πολύ καλή συνεργασία τους με γνώμονα την προώθηση ζητημάτων η υλοποίηση των οποίων θα δώσει ένα διαφορετικό πρόσωπο για το Κιλκίς".

Κλείνοντας την τοποθέτηση του ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς ευχαρίστησε και πάλι τον κ. Ξ. Στεργιάδη ο οποίος όπως και τον περασμένο Ιούλιο στην εκδήλωση για τον ένα χρόνο κυβέρνησης της ΝΔ είχε τονίσει και συγχαρεί την ΔΕΕΠ για την πολύ καλή δουλειά της έτσι και τώρα μιλώντας με τον ίδιο του εξέφρασε και πάλι την ευχαρίστηση και τα συγχαρητήρια του για την παρουσία και την εύρυθμη λειτουργία της κομματικής Οργάνωσης κατά τρόπο υποδειγματικό.

Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των παρόντων στην εκ’ αποστάσεως συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης και ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή ευχών ενόψει των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στην τηλεδιάσκεψη παρέστησαν τα μέλη και υπεύθυνοι τομέων της ΔΕΕΠ, η ΔΗΜΤΟ Παιονίας (Πρόεδρος Παιονίας Ι. Χατζόπουλος), η υπεύθυνη επικοινωνίας της ΔΗΜΤΟ Παιονίας κ. Αϊδαρίνη, η ΔΗΜΤΟ Κιλκίς παρότι εκλήθη δεν μπόρεσε να παραστεί) και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Ι. Βασιλειάδης με τον οποίο ανακοινώθηκε και η συνεργασία των δύο Οργανώσεων ενόψει των Χριστουγέννων για τη δράση συνδρομής και αρωγής των συσσιτίων της Εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου (έχει ήδη δημοσιοποιηθεί με σχετικό δελτίο τύπου της ΔΕΕΠ και της ΟΝΝΕΔ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.