Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Δημήτρη Οικονόμου, Γιώργο Φραγγίδη και Στέφανε Παραστατίδη σας ευχαριστούμε πολύ


Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Με αφορμή την νέα εθελοντική προσφορά επιστήμονα – ιατρού, ειδικού πνευμονολόγου να θέσει τον εαυτό του και τις υπηρεσίες του στη διάθεση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, από την ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση τύπου:


Εκφράζουμε, τις θερμές ευχαριστίες μας και τα ειλικρινή συγχαρητήρια μας, στον ιατρό, μα πάνω από όλα άνθρωπο κ. Δημήτριο Οικονόμου, για την ανταπόκριση του (σε σχετικό κάλεσμα) και την απόφαση του να ενταχθεί στο επιστημονικό δυναμικό του Γενικού Νοσοκομείου νομού Κιλκίς, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην πολύ δύσκολη σημερινή συγκυρία, ελέω της φονικής πανδημίας, που ταλανίζει τη χώρα και κατ΄ επέκταση το νομό μας.

Ο κ. Οικονόμου, αποτελεί το καλύτερο μήνυμα προς τον ιατρικό κόσμο, αλλά και προς την ελληνική κοινωνία ταυτόχρονα, με την απόφαση του να μπει ενεργά, στη μάχη για την αντιμετώπιση του θανατηφόρου ιού κορωνοϊού (covid – 19). Αφήνοντας την θέση του, στον πασίγνωστο Όμιλο υγείας του Ιατρικού Κέντρου, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του ΕΣΥ και του νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης μας, που είναι γνωστό ότι δεν διαθέτει οργανική θέση της ειδικότητας του.

Επί τη ευκαιρία, ως κομματική Οργάνωση και επειδή ως ελληνικός λαός γνωρίζουμε από τις χρυσές σελίδες της Ιστορίας μας, ότι για να κερδηθεί ο "πόλεμος" χρειάζεται να υπάρχει ενότητα, επιθυμούμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε παράλληλα και τους δύο συμπατριώτες μας επιστήμονες, που παρότι ανήκουν σε διαφορετικό ιδεολογικό χώρο, έθεσαν τις υπηρεσίες τους στη διάθεση δυο υγειονομικών μονάδων του νομού μας.

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τον Βουλευτή νομού Κιλκίς (ΚΙΝΑΛ) κ. Γεώργιο Φραγγίδη και τον Γραμματέα Οργανωτικού του Κινήματος κ. Στέφανο Παραστατίδη, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ελληνικής Πολιτείας και έθεσαν τις γνώσεις και τις υπηρεσίες τους, στο Νοσοκομείο Κιλκίς και το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου αντίστοιχα, αποτελώντας όπως και ο συνάδελφος τους κ. Δ. Οικονόμου, φωτεινά παραδείγματα προς μίμησιν για όλη την κοινωνία.

Κλείνοντας και διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των συμπατριωτών μας, επιθυμούμε να εκφράσουμε για ακόμη μια φορά, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιατρούς, νοσηλευτές και σε όλο το προσωπικό των νοσηλευτικών ιδρυμάτων και ειδικότερα των νοσοκομείων του νομού Κιλκίς και των άλλων δομών υγείας, για τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν καθημερινά, με στόχο την διασφάλιση του πολυτιμότερου αγαθού για τον άνθρωπο, της υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.