Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Αναμενόμενα πετυχημένες οι διαδικτυακές ομιλίες του "Αετού" Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Μπάσκετ "Αετός" Κιλκίς
Προσαρμοζόμενος στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν σήμερα στον τόπο μας, ο ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020, διοργάνωσε διαδικτυακή ομιλία και επίδειξη ασκήσεων που αφορούσαν "Προπόνηση φυσικής κατάστασης στο σπίτι, με στόχο την ομαλή επανένταξη στο γήπεδο’’. 

Η ομιλία καθώς και η επίδειξη έγινε από τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πάτροκλο Γουμαλάτσο, απόφοιτο του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων Παν/μίου Θεσσαλίας με ειδικότητα κλασσικού αθλητισμού με μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της μεγιστοποίησης αθλητικής επίδοσης ή απόδοσης, του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής του Δημοκρίτειου Παν/μίου Θράκης, ο οποίος σήμερα ασχολείται με το personal training σε αθλητές αγωνιστικού επιπέδου διαφόρων αθλημάτων και σε ασκούμενους μαζικού αθλητισμού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την χρήση της πλατφόρμας zoom, με ιδιαίτερη επιτυχία. 

Σκοπός της ομιλίας ήταν η εφαρμογή ασκησεολογίου χωρίς ιδιαίτερα μέσα, εκτός από τα υπάρχοντα σε κάθε σπίτι. 

Αρχικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Κο Γκουμαλάτσο για την αποδοχή της πρότασης μας , και όλους όσους παρακολούθησαν την δράση.

Ο σύλλογος αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των αθλητών και των μελών του, θα συνεχίσει την προσπάθεια να διατηρήσει το επίπεδο ενδιαφέροντος όλων, με νέες δράσεις, καθόλη την διάρκεια της καραντίνας.

Πιστεύουμε πως ο ερασιτεχνικός αθλητισμός χρειάζεται τέτοιου είδους δραστηριότητες και αυτή η πίστη, μας δίνει δύναμη και διάθεση να συνεχίσουμε με δημιουργικό και εποικοδομητικό τρόπο.

Μένουμε ασφαλείς, προστατεύουμε τις οικογένειες και τους εαυτούς μας.

Συνεχίζουμε ……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.