Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Ν.Δ. Κιλκίς: Δωρεά προστατευτικών στολών και μασκών στο Νοσοκομείο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ νομού Κιλκίς
Προστατευτικές στολές και μάσκες για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Κιλκίς παρέδωσε στον διοικητή του ιδρύματος κ. Ι. Ανδρίτσο κλιμάκιο της ΔΕΕΠ Κιλκίς σήμερα Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 το πρωί.


Το κλιμάκιο, αποτελούμενο από τον πρόεδρο Μηνά Παπαδόπουλο, τον γραμματέα Νικόλαο Τοπαλίδη, την υπεύθυνη γυναικών Σοφία Καπαλτσίδου την υπεύθυνη υγείας Ελευθερία Πανοδημου και τον υπεύθυνο παιδείας Ιωάννη Φωτακέλη, επισκέφθηκε το νοσοκομείο όπου και συνάντησε στο γραφείο του τον κ. Ανδριτσο στον οποίο και παρέδωσε στολές προστασίας και μάσκες προσώπου.

Ο Διοικητής, ευχαρίστησε την κομματική οργάνωση της ΝΔ για την προσφορά της, μέσα στις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύει η χώρα μας και ο νομός μας, από την φονική πανδημία, προσφέροντας μια τόσο σημαντική και ουσιαστική βοήθεια για το νοσηλευτικό ίδρυμα του τόπου μας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του συμβουλίου της ΔΕΕΠ, ευχαρίστησαν στο πρόσωπο του διοικητή, όλες και όλους τους ανθρώπους που ανήκουν στη δύναμη του νοσοκομείου - ΓΙΑΤΡΟΥΣ και ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ - οι οποίοι δίνουν καθημερινά τιτάνιο αγώνα, προσφέροντας και τον ίδιο τον εαυτό τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν το πιο σημαντικό αγαθό για τον άνθρωπο, την υγεία, για κάθε ασθενή που περνά την πύλη του νοσοκομείου, πολύ περισσότερο σήμερα, με την έκρηξη του δεύτερου κύματος της πανδημίας, ε
υχόμενοι παράλληλα ότι γρήγορα -και τηρώντας έως τότε απαρέγκλιτα τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες των ειδικών - θα έχουμε στη διάθεσή μας τα εμβόλια, που θα φέρουν πιο κοντά την επίλυση στο ζήτημα της πανδημίας, που πλήττει με σφοδρότητα και βαρύ φόρο ανθρωπίνων ζωών, τον πλανήτη, από τον περασμένο χειμώνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.