Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Κιλτίδης: Να εκκαθαριστεί η παλιά Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Κιλκίς


Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Β. Κιλτίδης 
Ιατρός – Πρ. Βουλευτής, Υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας
Μετά τις εκλογές του Ιουλίου του 2019 παραμένω ενεργός στην πολιτική ζωή. Η ενασχόλησή μου από παιδί, είχε να κάνει με αγώνες για το έθνος, την πατρίδα και την κοινωνία μας ανεξαρτήτως ιδιοτήτων, που ποτέ δεν ήταν αυτοσκοπός. 

Συνειδητά επέλεξα την σιωπή σε θέματα κριτικής και καθημερινότητας, γνωρίζοντας τον εκφυλισμό της πολιτικής, που κατακλύζεται από παρερμηνείες και παραπληροφόρηση. Εκτίμησα ότι πρέπει να λειτουργήσουν θεσμικά οι εκλεγμένοι. Αρκέσθηκα σε παρεμβάσεις δημιουργικού χαρακτήρα.

Τα γεγονότα όμως στο νομό μας και οι πράξεις κάποιων, αλλά και οι παραλήψεις απαιτούν συμμετοχή και ανάδειξη. Είναι γνωστό επίσης, ότι διακήρυξα από το 1996, ότι θα πορευθώ όρθιος και με φωνή, ίσια και καθαρά. Για πολλά που κατέθεσα έως τις εκλογές του Ιουλίου 2019 έχω δικαιωθεί και θα τα αναδείξω.

Εδώ και καιρό πληθαίνουν οι επισημάνσεις και οι καταγγελίες προς εμένα για το ζήτημα της εκκαθάρισης της παλαιάς Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών του Κιλκίς. Θεωρώ αδιανόητο αυτή η διαδικασία να μη έχει λάβει τέλος. Αυτή η περιουσία της πολύπαθης ένωσης έστω με ότι απέμεινε, είναι ο ιδρώτας των γονιών μας. Καλώ του αρμόδιους να επέμβουν, να ελέγξουν και να λάβει τέλος αυτή η εκκρεμότητα. Δηλητηριάζεται η κοινωνία μας προς πάσα κατεύθυνση. Αν δεν μπορούν οι θεσμικοί ή οι ελέγχοντες, τότε ας παρέμβει η δικαιοσύνη. Χωρίς πάθος ή προκαταλήψεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.