Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

ΚΔΑΠ Kinesis for Kids: Μια σημαντική ανακοίνωση για γονείς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Αγαπητοί γονείς, οι δομές ΚΔΑΠ Kinesis for Kids έχουν ανοίξει την αγκαλιά τους και έχουν δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια μια μεγάλη οικογένεια. Η οικογένεια αυτή περιλαμβάνει τόσο το εκπαιδευτικό μας προσωπικό όσο και όλους εσάς, γονείς και παιδιά. 


Η δημιουργία ενός χώρου ιδανικού για την άθληση και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, αλλά και το χτίσιμο μιας τόσο δυνατής συναισθηματικής σύνδεσης μεταξύ όλων μας, αποτελούσε πάντα τον πρωταρχικό μας στόχο.

Ωστόσο, οι συνθήκες αλλάζουν συνεχώς.

Η περίοδος που διανύουμε είναι μια από τις δυσκολότερες της γενιάς μας. Ο στόχος και ο σκοπός μας όμως παραμένει ο ίδιος. Για το λόγο αυτό, θέλοντας να ΜΗΝ συμμετέχουμε στην ΑΔΙΚΙΑ των παιδιών εκτός δομών και θέλοντας να διατηρήσουμε τον αριθμό του εκπαιδευτικού μας προσωπικού στο ακέραιο, χωρίς να χρειαστεί να γίνουν απολύσεις, σας ενημερώνουμε ότι όσες μητέρες έχετε κάνει την αίτηση μαζί μας, ή επιλέξατε τις δομές μας για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα "Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής 2020-2021", ανεξάρτητα από το αν στα τελικά αποτελέσματα λαμβάνετε "αξία τοποθέτησης" (Voucher) ή όχι, θα έχετε τη δυνατότητα να συνεχίσετε να φέρνετε τα παιδιά σας στις δομές μας ΔΩΡΕΑΝ, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες κενές θέσεις σε αυτές.

Στόχος μας.
Η δυνατή σχέση που έχουμε δημιουργήσει να γίνει ακόμα πιο ισχυρή. 

Ελπίδα μας.
Να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τη νέα αυτή κατάσταση και τις νέες αυτές συνθήκες για όσο περισσότερο καιρό μπορέσουμε.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την εμπιστοσύνη σας και ανυπομονούμε να δούμε σύντομα και από κοντά τα χαμογελαστά πρόσωπα όλων των παιδιών μας.

Στηρίζουμε μια διαδικασία, για όσο μπορούμε, μια διαδικασία η οποία μας στήριξε και μας έδωσε όραμα όλα αυτά τα χρόνια.

Πληροφορίες εγγραφές στις γραμματείες των δομών μας 

ΚΔΑΠ Kinesis for kids
21ης Ιουνίου 20
23410 22220

ΚΔΑΠ Kinesis for juniors
Μεγ. Αλεξάνδρου και Περικλέους γωνία
23410 23000

Νέα δομή ΚΔΑΠ Kinesis kids athletics
Εθνικής Αντιστάσεως 27

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.