Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Απίστευτη ταλαιπωρία Έλληνα πολίτη στους Ευζώνους Κιλκίς λόγω κορωνοϊού

Μια απίστευτη ταλαιπωρία έζησε Έλληνας πολίτης –ασυμπτωματικός μεν, αλλά θετικός στον κορωνοιό- κατά την είσοδό του στη χώρα, από τα Σκόπια στο Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων, λόγω της καθυστέρησης του ΕΟΔΥ να αποστείλει οδηγίες στα αρμόδια τοπικά όργανα σε σχέση με τη μεταφορά του.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας ταξιδιώτης με καταγωγή από μεγάλο νησί των Κυκλάδων, παρουσιάστηκε μόνος του στο Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων αργά το απόγευμα της Παρασκευής 21ης Αυγούστου ενημερώνοντας τις τελωνειακές και αστυνομικές αρχές ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό και επιδεικνύοντας τα σχετικά αποτελέσματα της εξέτασής του. 

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο ΕΟΔΥ για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί η μεταφορά του, καθώς ο ίδιος δεν είχε κανέναν να τον μεταφέρει. Από εκείνη τη στιγμή και εν αναμονή των οδηγιών του ΕΟΔΥ, παρέμεινε στο χώρο με όλα τα μέτρα ασφαλείας, περνώντας μάλιστα τη νύχτα σε ειδικό, απομονωμένο χώρο του Σταθμού.

Τέλος στην περιπέτειά του βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι Σάββατο 22 Αυγούστου, όταν ο ΕΟΔΥ εδέησε να απαντήσει, επιτρέποντας τη μεταφορά του στην Αθήνα με ταξί.

Σε μια περίοδο που τα κρούσματα αυξάνονται, τέτοιου είδους περιστατικά που μειώνουν την αξιοπρέπεια των ασθενών πολιτών, αν μη τι άλλο εκθέτουν την πολιτεία.

Ίσως, και επ’ ευκαιρίας του δυσάρεστου αυτού συμβάντος, η κυβέρνηση θα έπρεπε να δει με θετικό μάτι, την παρουσία κλιμακίου του ΕΟΔΥ στον Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων, όπως και σε κάθε σημείο εισόδου και εξόδου της χώρας, το οποίο θα αναλαμβάνει τον έλεγχο, αλλά και την άμεση αντιμετώπιση ανάλογων υγειονομικών περιστατικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.