Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Καλοκαιρινές διακρίσεις του ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς
Η καλοκαιρινή παρουσία των παιδιών μας του ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς συνεχίστηκε και τους καλοκαιρινούς μήνες με αμείωτο ενδιαφέρον. Τα παιδιά μας καθημερινά δημιούργησαν, έπαιξαν και πέρασαν ευχάριστα τον χρόνο τους με τις πολύπειρες δασκάλες τους μέσα από δραστηριότητες χορού, εικαστικών δημιουργιών, αθλημάτων, παιχνιδιών γνώσεων και δεξιοτήτων που στόχο είχαν να αξιοποιήσουν τον χρόνο των παιδιών ευχάριστα και πολύπλευρα και τους καλοκαιρινούς μήνες.


Σημαντικοί σταθμοί ήταν οι ακόλουθοι. Στις 2 Ιουλίου βραβεύτηκε η ομάδα ποδοσφαίρου μας Κ10, για την τρίτη θέση που έλαβε στο παιδικό πρωτάθλημα ΕΠΣ. Η κατάταξη αυτή είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα, τη στιγμή που οι μικροί αθλητές αγωνίζονται φέτος γα πρώτη χρονιά σε επίσημο παιδικό πρωτάθλημα κατακτώντας την τρίτη θέση στον νομό.


Σταθερά και μεθοδικά βήματα ανάπτυξης έφεραν τα πρώτα τους αποτελέσματα, ωστόσο δεν σταματάμε ποτέ. Συνεχίζουμε με στόχο υψηλότερες κατακτήσεις και στο άθλημα του ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, ένας διαγωνισμός που ξεκίνησε κατά τη δύσκολη περίοδο του εγκλεισμού και τελείωσε στις 31/5, έφερε τα πρώτα του αποτελέσματα. Ειδικότερα, στις 8 Ιουλίου έγινε η βράβευση και της μικρής Ζ.Κ., η οποία κέρδισε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό παραμυθιού, που διεξήχθη από τις 2/4-31/5/2020. 


Τα παιδιά συμμετείχαν με χαρά στον διαγωνισμό και το αποτέλεσμα δικαίωσε απόλυτα τόσο τα παιδιά, όσο και τις δασκάλες που τα κινητοποίησαν να λάβουν μέρος σε ένα τέτοιο διαγωνισμό φαντασίας, γλωσσικής δημιουργίας, έμπνευσης και δημιουργικότητας. Το εγχείρημα ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εκπαίδευσης που εφαρμόστηκε από το Μάρτη μέχρι τον Ιούνιο.

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι, που τα παιδιά αγκάλιασαν και αποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά τις δραστηριότητές μας και δεσμευόμαστε για ανάλογες και στο μέλλον. Οι προεγγραφές για την επόμενη χρονιά έχουν ξεκινήσει. Οι εξελίξεις στο ΚΔΑΠ Άθλος Κιλκίς είναι ταχύτατες και θα ενημερωθείτε πολύ σύντομα για τις νέες μας δομές σε Χέρσο, Θεσσαλονίκη (οι εκπλήξεις είναι ευχάριστες αλλά απαιτούνται σταθερά και μεθοδικά βήματα).

Οι εγγραφές φέτος ξεπέρασαν τις αναμενόμενες προσδοκίες και σας ευχαριστούμε για αυτό. Υποσχόμαστε να σας προσφέρουμε πάντα ποιότητα και αξία σε όλες μας τις δραστηριότητες. 

Μείνετε συντονισμένοι, τα νέα μας δεν σταματούν εδώ. Για προεγγραφές και κράτηση θέσεων τηλέφωνα επικοινωνίας 6942409447, 6937303974, 2341076305, 2341076416, 2341076465.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.