Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Διανομή μεγάλης ποσότητας τροφίμων σε 50 οικογένειες του Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς "Συμμετέχω" 
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ" Αγαθόπουλος Δημήτριος, Αναστασιάδου Λένα και Σειτανιώτης Αλέξης, σε συνεργασία με το "Ταμείο Στήριξης Πρωτοβουλιών Κοινωνικών Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης, τους Προέδρους Κοινοτικών Συμβουλίων και Πολιτιστικών φορέων, προχώρησαν στην διανομή μεγάλης ποσότητας τροφίμων σε 50 οικογένειες περίπου σε διάφορες περιοχές του Δήμου Κιλκίς. 

Αυτή είναι η πρώτη προσπάθεια αλληλέγγυας δράσης της παράταξής μας για να ανακουφίσουμε, όσο παίρνουν οι δυνάμεις μας, άπορες οικογένειες ή και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Θα ακολουθήσουν και άλλες αποστολές στο μέλλον. Ταυτόχρονα δημιουργούμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης με όλα τα μέλη της παράταξης για να μπορούμε να φτάσουμε σε όσο περισσότερους ωφελούμενους μπορέσουμε.

Καλούμε όποιον ενδιαφερόμενο θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί μας για προσφορές ειδών ή δραστηριοποίηση σε τέτοιου είδους αλληλέγγυες δραστηριότητες να επικοινωνήσει στο τηλ.. 6974828328 ή στο email: agathopoulos@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.