Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Δήμος Κιλκίς: Μέτρα προστασίας από την Covid-19

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Για την ασφαλή παρακολούθηση των θερινών κινηματογραφικών προβολών και των θεατρικών παραστάσεων που έχουν περιληφθεί στο "Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020", ο Δήμος Κιλκίς συνεχίζει να λαμβάνει τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό διασποράς του Covid -19.

Οι απολυμάνσεις στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο "Δημήτριος Ζωηρός" και στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου είναι τακτικές και στους δύο αυτούς υπαίθριους πολιτιστικούς χώρους έχουν τοποθετηθεί σε καίρια σημεία αντισηπτικά για το κοινό. Ανάλογα προληπτικά μέτρα έχουν ληφθεί και για τις περιφερειακές κινηματογραφικές προβολές σε οικισμούς του Δήμου Κιλκίς.

Υπενθυμίζεται στους θεατές η υποχρέωση χρήσης μάσκας κατά την είσοδο και έξοδό τους από το Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο και το Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου και η πιστή τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας. Σε περίπτωση που δεν τηρείται η ελάχιστη απόσταση ασφαλείας του ενάμιση μέτρου μεταξύ των θεατών, η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.