Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 18/8/2020, 10:100 μ.μ.

Ανακοίνωση Γ.Ε.Δ. Θεσσαλονίκης σχετικά με την ολοκλήρωση αστυνομικής επιχείρησης σε κτίριο στη Θεσσαλονίκη (Terra Incognita) 
Ολοκληρώθηκε, κατόπιν σχετικής Εισαγγελικής παραγγελίας, αστυνομική επιχείρηση, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε κτήριο ιδιοκτησίας Α.Π.Θ., που τελούσε υπό κατάληψη (Terra Incognita) από το Φεβρουάριο του 2004, στη συμβολή των οδών Τάσκου Παπαγεωργίου και Ολύμπου.

Στην επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες χθες (17-08-2020) και στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Αστυνομικών Επιχειρήσεων, Άμεσης Δράσης και Τροχαίας Θεσσαλονίκης, της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Βορείου Ελλάδος και της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, βρέθηκαν στους χώρους του κτηρίου και κατασχέθηκαν κράνη, κοντάρια, αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί (μολότοφ), δοχεία με εύφλεκτο υλικό, μαχαίρια, ξύλινες ασπίδες, αντιασφυξιογόνες μάσκες, κροτίδες και πυροτεχνικές κατασκευές, πυροσβεστήρες, ασύρματοι, γραφομηχανή, μεγάλου μεγέθους τυπογραφική μηχανή και μηχάνημα κοπής χάρτου, πλαστή ταυτότητα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, χρηματικό ποσό, βιβλίο οικονομικών συνεισφορών, έντυπο υλικό κ.λ.π..

Προανάκριση ενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.


Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης εξιχνιάστηκε κλοπή 28.000 ευρώ μέσα από αυτοκίνητο που έγινε πριν από ένα μήνα σε παραλιακή περιοχή της Πιερίας

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση της διάρρηξης αυτοκινήτου και της κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού που έγινε πριν από ένα μήνα σε παραλιακή περιοχή της Πιερίας.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αναλυτική έρευνα των αστυνομικών, το μεσημέρι της 18ης Ιουλίου 2020 διέρρηξε όχημα σπάζοντας το παράθυρο του συνοδηγού και αφαίρεσε μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 28.000 ευρώ, διάφορα κλειδιά οχημάτων, 8 πιστωτικές κάρτες Τραπεζών και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.