Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς (24/8/2020)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Αγιασμός για Κ17 και Κ14 «Ίντερ» 
Τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στο Alexandros Sports Center τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς, όπως επίσης και για την Κ14 "Ίντερ". 

Τον Αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Πολύκαρπος που ευχήθηκε μια χρονιά με πολλές επιτυχίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ακολούθησε ομιλία από τους προπονητές Βασίλη Παμπορίδη και Μιχάλη Αναστασιάδη, και στη συνέχεια η "Ίντερ" έκανε και την πρώτη της προπόνηση για τη νέα χρονιά! Οι προπονήσεις για την εβδομάδα που διανύουμε είναι καθημερινές για τα τμήματα Κ17, «Ίντερ», «Μάντσεστερ» και «Ατλέτικο».

Δωρεάν ποδόσφαιρο για τους γεννηθέντες το 2016
Οι βάσεις στο ποδόσφαιρο μπαίνουν από νεαρή ηλικία, και στον Αλέξανδρο Κιλκίς φροντίζουν ώστε οι μικροί φίλοι να εντρυφήσουν από νωρίς στον βασιλιά των σπορ.

Οι γεννηθέντες το 2016 έχουν την δυνατότητα να προπονούνται για όλη την χρονιά εντελώς δωρεάν στην ακαδημία, και να χαίρονται το παιχνίδι!

Εγγραφές καθημερινά από τις δέκα το πρωί ως τις εννιά το βράδυ στο Alexandros Sports Center.

Κολυμβητικά μαθήματα μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου
Η κολυμβητική χρονιά έχει κυλήσει ιδανικά στο Alexandros Sports Center , με τα «Παπάκια» και τα «Δελφίνια» να προπονούνται πρωί και απόγευμα στις θερμαινόμενες πισίνες του Αθλητικού Κέντρου.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται ως τις 11 Σεπτεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνεχίζουν να εγγράφονται στα τμήματα και να παρακολουθούν τις προπονητικές μονάδες.

Έλα και εσύ στην οικογένεια του Αλέξανδρου Κιλκίς
Είσαι έτοιμος να ενταχθείς και εσύ σε μια από τις κορυφαίες Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της Βορείου Ελλάδος; Αν ναι τότε έλα και εσύ στην μεγάλη οικογένεια του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Η ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς αποτελεί την πολυπληθέστερη και μία εκ των ποιοτικότερων στο Επίσημο Δίκτυο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με συνεχείς συμμετοχές σε τουρνουά και παιχνίδια της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Το Alexandros Sports Center συγκαταλέγεται στα καλύτερα Αθλητικά Κέντρα της χώρας, και σε αυτό μπορείς να μάθεις όλα τα μυστικά της "στρογγυλής θεάς"!

Προπονητές εγνωσμένης αξίας σε περιμένουν για να σε διδάξουν, να σου μάθουν και να σε βοηθήσουν! Τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου, σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή και ένα άρτιο περιβάλλον σε βοηθούν για να εκπληρώσεις τα ποδοσφαιρικά σου όνειρα!

Οι γεννηθέντες το 2016 συμμετέχουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στις προπονήσεις.

Κάνε την εγγραφή σου στο Αlexandros Sports Center καθημερινά από τις 10 το πρωί ως τις 21.00 το βράδυ.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 23410 70313. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.