Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Τα "κλειδιά" της Αναγέννησης Πλαγιάς στο Γιώργο Χατζηιωαννίδη

Δελτίο τύπου Αναγέννησης Πλαγιάς
Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Πλαγιάς εμπιστεύεται τις τύχες της ομάδας στον νέο και φέρελπι διπλωματούχο προπονητή Γιώργο Χατζηιωαννίδη ο οποίος αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο πάνω στον οποίο ''χτίσθηκε'' η ιστορική επιτυχία της ανόδου στην Γ' Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας και στην κατάκτηση του νταμπλ (πρωτάθλημα και κύπελλο ΕΠΣ Κιλκίς) την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020. Εύχεται δε στον προπονητή Γ. Χατζηιωαννίδη υγεία και πολλές επιτυχίες.

Οι δυο πλευρές δεν χρειάσθηκε παρά 5' της ώρας για να δώσουν τα χέρια συνεχίζοντας έτσι την άριστη συνεργασία τους η οποία απέδωσε τα μέγιστα. Ο νεαρός προπονητής γέννημα θρέμμα του συλλόγου γνωρίζοντας πολύ καλά τα του ποδοσφαίρου και έχοντας μαζί του τον γενικό αρχηγό της Αναγέννησης Χ.Παπαδόπουλο (επισήμως θα ανακοινωθεί με νεότερη ανακοίνωση τύπου) έχουν ήδη δρομολογήσει τα πλάνα στο αγωνιστικό πεδίο (μεταγραφικοί στόχοι, μεταγραφές, προετοιμασία, πρόγραμμα κ.ο.κ.) και κινούνται καθημερινά με στόχο την ενδυνάμωση της ομάδας ενόψει της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2020 – 2021.

Ήδη έχουν φτάσει στην ολοκλήρωση του δυναμικού της ομάδας σε ποσοστό 90-95% (απομένουν διαδικαστικές λεπτομέρειες για την ανακοίνωση των νέων μεταγραφών) καθώς έχουν δώσει τα ''χέρια'' με ποδοσφαιριστές που όλο αυτό το διάστημα είχαν εντοπίσει και συνομιλήσει μαζί τους. Απόρροια της εξαιρετικής συνεργασίας προπονητή και γενικού αρχηγού οι οποίοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο χώρο.

Ο Γ. Χατζηιωαννίδης έχει καταλήξει στην ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας (23 Ιουλίου 2020 – 18:30 στο γήπεδο της Πλαγιάς) όπου τις δυο πρώτες ημέρες (23,24/07) θα επιδοθεί στην δοκιμή και ανίχνευση παικτών οι οποίοι εφόσον το επιθυμούν και έχουν ικανά αγωνιστικά στοιχεία θα δοκιμασθούν το διήμερο αυτό. Ακολούθως όσοι ικανοποιήσουν με τις εμφανίσεις τους θα κληθούν να συζητήσουν και συμφωνήσουν για να ενταχθούν στο ρόστερ της Αναγέννησης.

Μετά το πέρας της μιας εβδομάδας που θα είναι μια δοκιμαστική περίοδος, την Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020, θα γίνει η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας της Αναγέννησης, η οποία θα λάβει χώρα εξ' ολοκλήρου στην Πλαγιά. Με πρόγραμμα προπονήσεων και σειρά φιλικών αγώνων προετοιμασίας όπου θα ''μονταρισθεί'' η ομάδα για να εμφανισθεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο νεαρός προπονητής σε δήλωση του τονίζει:
Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που το Δ.Σ. της Αναγέννησης Πλαγιάς μου δίνει την ευκαιρία να συνεχίσω να εκπροσωπώ ως επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου την ποδοσφαιρική ομάδα του αγαπημένου τόπου καταγωγής μου την οποία έχω από μικρός στην καρδιά μου. 

Είναι μια πολύ σημαντική, συγκινητική στιγμή για μένα που κάνω τα πρώτα, δειλά βήματα μου ως προπονητής από εκεί που ξεκίνησα. Και πιστεύω αυτό είναι σημαντικό και γουρλίδικο να ρίχνεσαι στη ''μάχη'' έχοντας την αγάπη και την συνδρομή των συγχωριανών σου. Με τη βοήθεια του Θεού και των ανθρώπων που απαρτίζουν την ομάδα μας (Διοίκηση, προπονητής, γενικός αρχηγός, ποδοσφαιριστές) και τους φιλάθλους είναι στο χέρι μας να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της γ' εθνικής. 

Με πίστη στις δυνατότητες μας και σκληρή δουλειά όλα θα πάνε κατ' ευχήν. Κρατώντας χαμηλά το κεφάλι μας και ιδρώνοντας τη φανέλα που λέμε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο θα δουλέψουμε και στο τέλος θα δούμε που φτάσαμε. Θερμές ευχαριστίες, συνεχίζουμε. Εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.