Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Νέο εργαστήριο φυτικής παραγωγής με θερμοκήπιο

Ανακοίνωση Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης
Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ανακοινώνει την απόκτηση ακινήτου γεωτεμαχίου αγροκτήματος εμβαδού 580, 62 τ.μ. στην περιοχή του Προφήτη Ηλία με σκοπό τη λειτουργία του εργαστηρίου φυτικής παραγωγής σε νέο χώρο και την εγκατάσταση θερμοκηπίου που θα χρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης μέσω του ΕΣΠΑ.

Το αγροτεμάχιο παραχωρήθηκε τον Μάιο του 2019 από τον πρώην υπουργό κ. Αραχωβίτη μετά από σχετικό αίτημα του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και η παράδοση παραλαβή υπογράφηκε στις 25/5/2020 μεταξύ του κ. Ραπογιάννη υπάλληλο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και της προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης κα. Καραμισάκη και ισχύει για 13 χρόνια με δικαίωμα παράτασης.

Το νέο αγρόκτημα θα μπορεί να εξυπηρετεί όλο το χρόνο τις ανάγκες εκπαίδευσης των ωφελούμενων του προγράμματος και ενισχύει το έργο του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης βελτιώνοντας σημαντικά τις προσφερόμενες παροχές.

Το εργαστήριο φυτικής παραγωγής του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης αποτελεί μέρος της πράξης «ΚΔΗΦ-ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.