Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Το Νοσοκομείο Γουμένισσας εκφράζει την ευγνωμοσύνη του...

Δελτίο τύπου Νοσοκομείου Γουμένισσας
Για άλλη μια φορά το Νοσοκομείο Κ.Υ. Γουμένισσας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για την στήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση της, την Ιερά Μητρόπολη Γουμενίσσης Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου.

Παρά τις πρωτόγνωρες δυσκολίες και αξιοπερίεργες συνθήκες που βίωσε και βιώνει τις τελευταίες μέρες η Εκκλησία μας αποδεικνύει για άλλη μια φόρα ότι είναι ο αδιαμφισβήτητος φάρος αλληλεγγύης της πατρίδας μας.

Σε μια έμπρακτη κίνηση αγάπης προχώρησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Δημήτριος, προσφέροντας τον μισθό ενός μήνα στο Νοσοκομείο μας, προκειμένου αυτός να αξιοποιηθεί για τυχόν ανάγκες που θα προκύψουν. Για το λόγο αυτό η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι τον ευχαριστούμε ολόψυχα.

Γίναμε γνώστες της προσφοράς αυτής τηλεφωνικώς πριν την Μεγάλη Εβδομάδα και χθες επισκεφθήκαμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας μαζί με τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Τάτση Αστέριο για το Χριστός Ανέστη.

Η προσφορά αυτή αποτελεί μια σημαντική βοήθεια για το Νοσοκομείο μας, ώστε να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε απρόσκοπτα αρωγοί και να προσφέρουμε τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία.

Τηρούμε πάντα τις οδηγίες της Πολιτείας.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.