Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Μπράβο σου Μαριλένα Μιχαήλοβιτς!


Όταν η νέα γενιά παίρνει πρωτοβουλίες για να τιμήσει την ιστορία και τις ρίζες της οφείλουμε να την επικροτούμε και δημόσια. Έτσι, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, Μαριλένα Μιχαήλοβιτς, η οποία στο διάστημα που έμεινε σπίτι, μεταξύ διαβάσματος για το σχολείο και τη μουσική της, γύρισε ένα βιντεάκι αφιερωμένο στην επέτειο του Ολοκαυτώματος της Νάουσας, που τιμάται κάθε χρόνο στις 22 Απριλίου. 


Με ρίζες από τα Πολλά Νερά Ημαθίας και ευαισθησία στην παράδοση, η Μαριλένα διασκεύασε το τραγούδι «Στης Νάουσας το κάστρο- Μακρυνίτσα». 

Η ίδια τραγουδάει και παίζει κιθάρα. Σκόπευε μάλιστα να γυρίσει το βίντεο στη Νάουσα, αλλά λόγω του κορωνοϊού δεν τα κατάφερε, και έτσι επέλεξε τον τόπο κατοικίας της, το Κιλκίς. 

Φυσικά, αυτό δεν μείωσε στο ελάχιστο το πολύ όμορφο αποτέλεσμα που ακούμε και βλέπουμε! 

Μπράβο σου Μαριλένα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.