Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Επίσκεψη Δημάρχου Κιλκίς στο Δροσάτο

Δελτίο τύπου Δήμου ΚιλκίςΑπό το Δροσάτο, έδρα της Δημοτικής Ενότητας Δοϊράνης ξεκίνησε τον κύκλο των επαφών του στην περιφέρεια του Δήμου ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης για να αποκτήσει μια καλύτερη εικόνα για τα προβλήματα της περιοχής από τους αιρετούς εκπροσώπους της και από απλούς πολίτες.

Στην επικοινωνία που είχε με κατοίκους του οικισμού ως μείζονα ζητήματα εθίγησαν οι διαρροές στο δίκτυο ύδρευσης, ο μη καθαρισμός των δεξαμενών ύδρευσης εδώ και πολλά χρόνια, η ανάγκη καθαρισμού των φρεατίων του οικισμού, η πλημμελής καθαριότητα στον παραλίμνιο χώρο της Δοϊράνης και η έλλειψη κάδων απορριμμάτων στο τελωνείο της.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς απάντησε σε πολλά από τα ερωτήματα που του ετέθησαν και ανακοίνωσε, ως έργο που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής, τη συμπερίληψη του οικισμού στο πρόγραμμα που σχεδιάζει η ΔΕΥΑΚ αναφορικά με την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης από αμίαντο σε 37 οικισμούς των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου. Δεσμεύθηκε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες καθαρισμού των δεξαμενών ενώ σε ότι αφορά την αγροτική οδοποιία σημείωσε ότι μέχρι το Πάσχα τα μηχανήματα του Δήμου θα έχουν ολοκληρώσει τα απαιτούμενα έργα.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς επισκέφθηκε στη συνέχεια το Κέντρο Υγείας Δροσάτου όπου τον ξενάγησε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του η Διευθύντριά του Λουντμίλα Σαπανίδου.

Στο πρώην δημοτικό κατάστημα Δροσάτου έκανε μια στάση στο ΚΕΠ, συνομίλησε με όλο το προσωπικό του Δήμου και τέλος είχε συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων Δροσάτου Φρόσω Μωϋσίδου, Ακρίτα Κώστα Παραστατίδη και Αμαράντων Κώστα Ποιμενίδη για διοικητικά και λειτουργικά ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους. 

Με την ευκαιρία ο κ. Κυριακίδης παρουσίασε τον νέο εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Κώστα Παπακώστα για τη Δημοτική Ενότητα Δοϊράνης και ζήτησε από τους κοινοτάρχες να έχουν συνεργασία μαζί του για την επίλυση θεμάτων της καθημερινότητας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.