Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Δήμος Παιονίας: "Λέμε όχι στην μεταφορά επιπλέον μεταναστών στην Νέα Καβάλα"

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώσαμε ότι ξεκίνησαν κάποιες εργασίες στην δομή της Νέας Καβάλας. Έχοντας μεταφέρει σε όλα τα επίπεδα και τους αρμόδιους φορείς, κατ’ εφαρμογή και της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, την δίκαιη απαίτηση μας για αποδέσμευση του Αεροδρομίου της Νέας Καβάλας προκειμένου αυτό να αξιοποιηθεί αναπτυξιακά για την περιοχή, αναμέναμε η έναρξη των εργασιών να αφορά την απομάκρυνση των υπαρχουσών εγκαταστάσεων από τον αεροδιάδρομο και όχι να προετοιμάζονται χώροι για την φιλοξενία επιπλέον ατόμων.

Επιδιώκουμε σταθερά την ικανοποίηση του αιτήματος μας για μετεγκατάσταση της δομής και απελευθέρωση του Αεροδρομίου αλλά δεν συναινούμε σε τυχόν αύξηση των ατόμων που παραμένουν στην περιοχή μας σε αυτό το ιδιότυπο καθεστώς που έχει διαμορφωθεί από το 2016.

Η θέση του δήμου Παιονίας είναι ξεκάθαρη και η στάση των δημοτών μας απέναντι στο μεγάλο πρόβλημα του Μεταναστευτικού, που απασχολεί την χώρα μας εδώ και πέντε χρόνια, έχει καταγραφεί στην συνείδηση του Ελληνικού λαού. Η Παιονία έβαλε πλάτη, έδειξε ανθρωπιά αλλά δεν αντέχει άλλες ανισορροπίες.

Απαιτούμε άμεσα την εφαρμογή της αρχής της αναλογικότητας στο Προσφυγικό – Μεταναστευτικό και λέμε όχι στην μεταφορά επιπλέον μεταναστών στην Νέα Καβάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.